Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Duban, „legat” pe viață de soția sa. „Și la pâine dacă ne ducem, tot împreună o facem”. EXCLUSIV

Andrei Duban, „legat” pe viață de soția sa. „Și la pâine dacă ne ducem, tot împreună o facem”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Românul e născut poet... și spune bancuri pe bandă rulantă! Însă chiar și în aceste domeniu e nevoie de un upgrade, iar Andrei Duban tocmai ce a revenit la Prima Comedy cu nou sezon „Banc Show”, unde prima invitată de onoare a fost chiar soția sa, Grațiela. De altfel, cei doi sunt mai tot timpul împreună: acasă, pe scenă, la TV și la... pâine!

Chiar și cel mai mare specialist în bancuri are nevoie, din când în când, de un upgrade, iar Andrei Duban testează din plin al doilea sezon al emisiunii „Banc Show”, la Prima Comedy. Un nou început cu emoții, căci prima invitată a fost chiar soția, actrița Grațiela Duban.

Din 2011, Andrei Duban este căsătorit cu Grațiela, iar cei doi sunt aproape tot timpul împreună, chiar și la ședințele cu părinții, cei doi având un băiețel de aproape 12 ani, pe Armin.

Mai multe detalii aflăm chiar de la Andrei Duban!

Tocmai ce ai intrat pe post cu al doilea sezon „Banc Show”, la Prima Comedy.  Și sunt și ceva schimbări: studio nou, grafică nouă… Se râde mai bine cu noul „upgrade”?

Este o mare schimbare, în sensul de echipă, de decor, de abordare. Emisiunile sunt mai cu energie și foarte închegate, cu content. Sunt foarte bucuros de sezonul acesta, al doilea. Mult mai bine se râde cu noul up-grade într-adevăr. Nu mai zic de invitați. Unul si unul. Ne vedeți de luni până vineri, de la 22.00 la Prima Comedy.

Dintre toți invitații tăi de până acum, cine te-a surprins cel mai tare? Și de ce?

Despre invitați ce pot spune? Producătorul meu, Enea Dabija, face eforturi mari să îmi aducă tot felul de personaje super cunoscute, de personalități. Uite, spun acum, din scurt, și sper să nu se supere ceilalți pe care nu îi pronunț. Mi l-a adus pe Radu Gheorghe, pe Cornel Palade… Sunt foarte mulți actori, artiști foarte buni pe care îi punem în valoare. Nu neapărat că spunem bancuri de la un capăt la altul. Bancurile sunt așa, un motiv. Noi punem în valoare invitatul și cu cât mai mult cu cât mă simt bine cu ei, se simte asta și în emisiune. Se schimbă energiile într-un mod anume. O să fie Victoria Cociaș, mulți, mulți. Sunt foarte, foarte mulți colegi de-ai mei, talentați, cu care mă bucur să schimb energia, să spunem glume și, până la urmă, să ne îndeplinim scopul și anume să îi facem pe oameni să râdă.

Și care este cel mai amuzant banc cu vedete pe care îl știi?

Nu pot să spun, ca atunci i-aș jigni pe alții. Am, dar nu vreau să spun (râde). Ar însemna că îi minimalizez pe ceilalți dacă spun bancuri cu celebrități. Uitați-vă la emisiune și o să aflați.

În ce situații te-au salvat bancurile de-a lungul vieții tale?

Deseori. Oamenii îmi cer să le spun un banc și, dacă îi fac să râdă, se cheamă că am avut o zi reușită. Bine, recunosc, mă ajută mai ales dacă mă oprește poliția…

Și când nu ți-a mers deloc cu ele? Poate… n-ai reușit să scapi de vreo amendă de circulație…

Trebuie să mărturisesc ceva și, poate, nu fac bine, dar îmi asum. Nu am niciodată actele la mine (râde). O singură dată m-a oprit un polițist, foarte drăguț, în Piața Victoriei. I-am spus datele, că nu aveam actele la mine. Mi-a spus că aveam permisul expirat de vreo 11 ani. S-a speriat atât de tare… a zis: ”Vă rog, trebuie să faceți ceva.” Și am zis că mâine, mâine aduc permisul expirat. Habar nu aveam, că dacă mie nu îmi ceruse nimeni niciodată actele, pentru că am fost tot timpul corect, respect toate regulile.  Nu mi-am dat seama. Dar am rezolvat-o și m-am salvat.

andrei-duban-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andrei Duban și Grațiela – la bine, la greu și… peste tot!

Apropo de școală… cine merge la ședințele cu părinții? Tu sau Grațiela?

Armin este la o școală privată și mergem întotdeauna împreună. Întotdeauna. Nu numai la ședințele cu părinții. Și la pâine dacă ne ducem, tot împreună o facem. Că așa simțim noi.

În ce alte proiecte vei fi implicat în următoarea perioadă?

Am o premieră la Teatrul Național: „E vina ta”. O piesă scrisă și regizată de Tomi Cristin. Va avea premiera în februarie și este o piesă extraordinar de frumoasă, de modernă, se cântă Hip Hop. E cu Silviu Mircescu, Monica Davidescu, Marcelo Cobzariu, cu două colege tinere, cu Eduard Adam, cu Tomi Cristin – joacă și el un mic rol. E foarte frumos. E cel mai recent proiect al meu care o să aibă acum premiera.

În rest, am la Sala Mare, la Teatrul Național, „Secretul familiei Posket”. Mai am la Teatrul Avangardia: „Iubito, îți rămân dator”.

andrei-duban-si-gratielaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Dar vacanțele? Le-ați plănuit? Dacă da… pe unde veți ajunge anul acesta?

Dacă o să vă spun un secret, nu o să mă credeți: nu am mai avut vacanță de vreo 40 de ani. Vacanțele noastre (râde) sunt combinate: utilul cu plăcutul. În sensul că mergem la cel mai frumos resort de pe litoralul românesc unde suntem răsfățați de către patroni, dar seara lucrăm. Ea lucrează la un hotel, eu la celălalt hotel.

Însă faptul că suntem împreună, nu ne lipsește nimic și suntem fericiți sunt cele mai importante lucruri. Este cea mai frumoasă vacanță. Deci, suntem foarte fericiți că suntem împreună în fiecare vară.

Foto: Prima Comedy; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton