; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Duban are emisiune nouă la Antena 2

03 September 2012

Actorul Andrei Duban revine de azi pe micile ecrane cu o emisiune nouă la Antena 2, Telefonul de la miezul nopţii'.

Noua producţie este o emisiune interactivă, unde interventiile telefonice ale publicului vor constitui punctele de plecare ale discuţiilor show-ului din platou. La capătul celălalt al firului se va afla Andrei Duban, ca prim-preluator de apeluri, iar el le va redirecţiona, în funcţie de subiect, uneia dintre cele trei vedete feminine specialiste, colege ale lui.

Duban s-a întors deja de săptămâna trecută din vacanţă pentru a-şi pregăti emisiunea.

Cum anul ăsta Armin (fiul lui are şase luni –n.r.) a fost micuţ, am decis să nu ne aventurăm prea departe de casă, aşa că am ales o vacanţă foarte aproape, la Mamaia. A fost tare frumos şi ne-am bucurat din plin de soare şi de mare, dar… gata cu vacanţa! Din 3 septembrie ne întoarcem la treabă.

O să răspund la Telefonul de la miezul nopţii', în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 23.15, la Antena2, desigur, în direct!  Îmi doresc să mă sune toată ţara, să-mi spună ce-au pe suflet, indiferent despre ce-ar fi vorba. Eu voi fi la capătul firului negreşit. Chiar dacă o să găsim puterea să mai şi glumim, asigur pe toată lumea că le voi trata problemele cu cea mai mare seriozitate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare