Homepage  / Televiziune

Andrei, dorit de ispitele de la „Insula iubirii” 2024. De ce a fost Cristina dezamăgită. „Consideram că suntem un cuplu unit”

Andrei, dorit de ispitele de la „Insula iubirii” 2024. De ce a fost Cristina dezamăgită. „Consideram că suntem un cuplu unit”
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a show-ului „Insula iubirii” a fost difuzată marți, 16 iulie 2024, la Antena 1, iar ispitele au oferit ghirlande partenerilor din cupluri. Cel care a atras cel mai mult atenția ispitelor feminine a fost Andrei, lucru care nu a fost văzut cu ochi buni de soția lui, Cristina. Între cei doi a izbucnit prima ceartă de la „Insula iubirii”. 

Andrei, dorit de ispitele de la Insula iubirii – 16 iulie 2024 

Ispitele de la „Insula iubirii” au împărțit ghirlandele partenerilor din cupluri, în ediția de marți, 16 iulie 2024. Ispitele au dat startul acestei ceremonii și au ales băieții pe care au pus ochii. Cornel a primit două ghirlande, la fel și Robert și Dani. Rareș a primit doar una, în timp ce Andrei a fost câștigător cu trei ghirlande primite de la ispite.  

Acest lucru nu a fost văzut chiar cu ochi buni de către Cristina, soția lui Andrei. Bărbatul a simțit nevoia să o liniștească pe soția sa și să îi facă un semn prin care să o asigure de iubirea lui. Gestul lui, însă, a fost interpretat greșit de către Cristina, așa că a început o mică ceartă între ei.   

Am încercat să discut cu ea din priviri, dar, din păcate, nu am reușit. Nu reușim nici măcar verbal să ne înțelegem, darămite din priviri. A ieșit o mică ceartă din cauză că nu ne înțelegeam. Eu îi făceam semn să stea liniștită, că o iubesc și ea a crezut că eu îi spun să se calmeze”, a explicat Andrei la testimoniale, potrivit a1.ro.  

Andrei, dorit de ispitele de la Insula iubirii – 16 iulie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Eu consideram că suntem un cuplu unit și odată ce spui că nu ne înțelegem prin semne, darămite prin cuvinte… a fost dureros pentru mine”, a adăugat Cristina, după vorbele spuse de soțul ei. 

„Mi-ar plăcea ca cineva să încerce să se bage în seamă cu ea. Dacă eu de zece ani nu am reușit să mă înțeleg și se înțelege altcineva cu ea înseamnă că chiar mi-am ratat viața”, a mai zis Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. 

Despre Cristina și Andrei, de la Insula iubirii 2024

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt singurul cuplu căsătorit în acest sezon Insula Iubirii. Numără deja nouă ani de căsnicie şi zece de relaţie, fiind nedespărţiţi încă de când au participat împreună la sezonul trei al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de unde au ieşit căsătoriţi. Deși el a fost extrem de gelos la ȋnceput, Cristina a reușit să ȋl schimbe, să ȋl tempereze. Mereu ȋn căutarea profunzimii lucrurilor, Andrei spune că ȋn relaţia lor, el este cel care luptă ca flacăra pasiunii să nu se stingă. Au venit la Insula Iubirii pentru că aveau nevoie să se privească puţin de la distanţă, după 10 ani ȋn care au fost absolut nedespărţiti, și să afle dacă tentaţia are vreo putere asupra lor, dacă mai este dragoste la mijloc sau i-a luat locul obișnuinţa.  

Cristina si AndreiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton