Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Ciobanu, agonie și extaz la „Survivor All Stars” în săptămâna finală. „Sportiv, nu îmi este teamă de nimeni!”. EXCLUSIV

Andrei Ciobanu, agonie și extaz la „Survivor All Stars” în săptămâna finală. „Sportiv, nu îmi este teamă de nimeni!”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

Adrenalină, tensiune, epuizare fizică, strategii neașteptate, probe infernale... mai bine de patru luni într-un roller-coaster așa cum s-a dovedit a fi „Survivor All Stars” pentru toți concurenţii, Războinici și Faimoși deopotrivă. Andrei Ciobanu se numără printre cei rămași în săptămâna finală și care aspiră la titlul suprem și la marele premiu în valoare de 100.000 de euro!

Sunt ultimele zile de jocuri și strategii la „Survivor All Stars”, a cărei finală se va difuza pe 30 mai la Pro TV. Iar Andrei Ciobanu este gata de luptă, mai ales că motivația sa principală este băiețelul său, Tudor.

Mai multe detalii aflăm de la Andrei Ciobanu!

Dacă ați face o scurtă retrospectivă a ultimelor luni petrecute în Republica Dominicană, care au fost momentele în care ai fost cel mai bun?

Dacă stau bine să mă gândesc, psihic, mental, social, am devenit din ce în ce mai bun pe zi ce trece. Fizic și sportiv, cred că am devenit cea mai bună versiune a mea în momentul când am fost mutat în echipa Faimoșilor, deoarece a trebuit să mă lupt contra celor mai buni Războinici, adversari redutabili. Cea mai bună versiune a mea a fost clar când triburile s-au unit, și apogeul atunci când am câștigat colanul de imunitate!

Dar cele în care ai simțit că cedezi? Și cum ai trecut peste ele?

Cel mai greu moment pentru mine a fost cel în care am fost “furat” de către Faimoși. A fost greu să mă remontez, să recalculez traseul, și să învăț să lupt împotriva celor mai buni, prietenilor mei, oamenilor cu care am adunat amintiri, emoții, trăiri, și oamenii cu care eram obișnuit mai mereu să câștig. În echipa Faimoșilor, am învățat să pierd, să cad, și să mă ridic mai puternic și mai motivat.

andrei-ciobanu-survivor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ai crezut de la început că vei ajunge în săptămâna finală?

⁠Am sperat să ajung în săptămâna finală, mi-am dorit, am visat, dar nu am crezut că voi trece prin atâtea încercări și că, iată, voi ajunge până în acest moment al competiției!

Ce ți-a lipsit cel mai mult în această perioadă?

Ceea ce mi-a lipsit a fost băiețelul meu care acum are 9 luni și logodnica mea! În rest, am avut tot ce am adunat cu mine o viață întreagă: educația de acasă, ambiția, puterea, devotamentul, respectul, loialitatea și demnitatea!

Cine este concurentul de care te temi cel mai tare?

Sportiv, nu îmi este teamă de nimeni! Eu atât pot, atât sunt, și dau tot din ce pot! Am puterea să recunosc dacă cineva este mai rapid ca mine, mai îndemânatic, mai tânăr, mai pregătit! Îmi este teamă doar ca lumea să nu creadă minciunile altora, să deschidă ochii și să vadă cine a jucat corect, cinstit, și cine nu! Cine a jucat doar un rol, cine s-a folosit de oameni ca să își atingă scopurile, cine nu a fost loial și cine și-a călcat demnitatea din disperarea de a câștiga bani mulți și ușor! Cine merită cu adevărat și cine a SUPRAVIEȚUIT până la capăt trecând prin cele mai grele încercări.

andrei-ciobanu-survivor-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Care crezi că este atuul tău?

Atuul meu este băiețelul meu “Tudor” și familia care mă fac să fiu un exemplu demn de urmat și un model atât pentru ei, cât și pentru toți copii care urmăresc „Survivor”! Apoi ambiția, perseverență, credința în Dumnezeu și încrederea în ceea ce sunt și ceea ce am devenit datorită educației primite atât  acasă,  cât și la școală!

Și ce planuri ai după încheierea acestui show?

După ce se termină show-ul, îmi doresc să fiu alături în continuare de băiețelul meu și de logodnica mea, să devin un tată și un soț din ce în ce mai bun, să le ofer iubirea mea și protecția de care au nevoie, să investesc mai mult timp în cariera mea muzicală și să inspir pe mai departe oameni ce cred în dreptate, curaj, ambiție și perseverență! Îmi doresc să fiu la fel de real și pe zi ce trece un om mai bun!

Foto: Pro TV; Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton