Homepage  / Televiziune

Andrei Aradits revine cu „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, sezonul 2. Antena 1 a anunțat noua dată a premierei

Andrei Aradits revine cu „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, sezonul 2. Antena 1 a anunțat noua dată a premierei
5

de Roxana Mirea,

Quiz show-ul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” revine la Antena 1 cu sezonul 2. Inițial, postul TV a anunțat că premiera sezonului 2 urma să aibă loc pe 12 februarie, apoi au intervenit schimbări neprevăzute în program, iar emisiunea lui Andrei Aradits a dispărut din grilă. Care este noua dată de lansare a sezonului 2 „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”.

Când începe sezonul 2 din „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”   

Update 14 februarie 2024:

Emisiunea lui Andrei Aradits revine în grila Antena 1 cu sezonul 2. După ce premiera anunțată pentru data de 12 februarie a fost anulată pe ultima sută de metri, acum postul a revenit cu noi informații pentru fanii formatului.

Potrivit celei mai noi variante a programului Antena 1, quiz show-ul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” revine în grila postului de luni, 26 februarie, ora 18.00. În reluare, emisiunea lui Andrei Aradits va putea fi urmărită dimineața, de la ora 5.00.

Update 9 februarie 2024: Antena 1 a venit cu modificări neașteptate în ceea ce privește quiz show-ul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”. Emisiunea lui Andrei Aradits trebuia să revină cu sezonul 2, luni, 12 februarie, de luni până vineri, de la ora 18.00. Din nefericire pentru fani, show-ul a dispărut din grilă și a fost înlocuit cu „Pretul cel bun”, emisiunea prezentatăr de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.  Postul TV nu a anunțat când va avea premiera „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, sezonul 2, date fiind aceste modificări. 

Știre inițială:

Andrei Aradits revine cu sezonul 2 din „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”

„Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, quiz show-ul care le oferă adulților ocazia de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile, revine cu cel de-al doilea sezon și va putea fi urmărit începând cu 12 februarie, de luni până vineri, de la ora 18.00, la Antena 1. 

Andrei Aradits, gazda show-ului de divertisment ce poate fi urmărit de întreaga familie și din cadrul căruia nu lipsesc întrebări menite să stârnească interes şi curiozitate, copii isteți și concurenți cu povești emoţionante, mărturisește:  

„Reîncepem filmările pentru „Ești mai deștept decât un copil de clasa a 5-a?”. Asta înseamnă că emisiunea a avut succes, iar asta mă bucură. Înseamnă că v-a plăcut. Și că v-am bucurat. Și asta mai înseamnă că am rost. Înseamnă că am sens. E complicat uneori în breasla asta să-ți găsești motivație și scop, fără să aluneci pe toboganul vanității. Eu, când mă uit la emisiune, am așa… un sentiment cald, ca și cum aș fi învelit într-o pătură pufoasă și aș bea ciocolată caldă, alături de niște prieteni dragi. Și îmi vine să zâmbesc. Dacă și voi simțiți asta, sunt bucuros. Maurul și-a făcut datoria. Am sens”. 

Când începe sezonul 2 din „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”    (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Regulile din quiz show-ul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” 

Prezentatorul va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa a I-a, până la clasa a V-a, iar cel din urmă poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare: COPIAZĂ – concurentul va copia răspunsul copilului, TRAGE CU OCHIUL – concurentul are opțiunea de a se inspira de la copil și de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns sau SALVEAZĂ -MĂ – dacă jucătorul răspunde greșit și copilul corect, acesta este salvat și rămâne în joc. În cazul în care răspunde greșit sau se retrage, concurentul trebuie să privească spre cameră și să declare: Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!. 

De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, din 12 februarie, de luni până vineri, de la ora 18.00, la Antena 1. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton