Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Aradits se pregătește să schimbe prefixul. Actorul va împlini 50 de ani. „Voi fi semicentenar”. EXCLUSIV

Andrei Aradits se pregătește să schimbe prefixul. Actorul va împlini 50 de ani. „Voi fi semicentenar”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Pentru Andrei Aradits, anul acesta, decembrie nu e doar despre Sărbători, cadouri și familie. Căci actorul din serialul „Lia – soția soțului meu” și, în același timp, prezentatorul emisiunii „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” va avea parte și de un alt moment special... peste câteva zile va împlini 50 de ani.

Pentru Andrei Aradits, 2023 este un reușit din punct de vedere profesional. Dincolo de rolul său din serialul „Lia – Soția soțului meu”, actorul a revenit în grila Antenei 1 cu un alt format de divertisment. După ce a fost jurat în primele sezoane ale show-ului „Te cunosc de undeva!”, Andrei își testează din plin spiritul de joacă alături de niște puști de 12 ani în emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”.

O postură care i se potrivește de minune, mai ales că și el are un băiat. Andrei și fiul său, Eric, au o relație extrem de specială, care s-a sudat și mai tare după ce actorul a divorțat. În vârstă de 18 ani, băiatul vedetei Antena 1 a cochetat și el cu actoria. De altfel, cei doi ar putea juca împreună.

Când era mai mic, 8-9 ani semăna incredibil cu Micul Prinț. Era blond, creț și foarte imperativ. Aș fi vrut atunci să încercăm o dramatizare.. dar nu mai știu de ce n-am reușit s-o facem. Acum? Habar n-am.. cine știe în ce direcție o să bată vântul”, ne-a dezvăluit Andrei Aradits.

Andrei-Aradits-si-Eric-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andrei Aradits împlinește 50 de ani

Peste câteva zile, pe 18 decembrie mai precis, Andrei Aradits va împlini o vârstă specială, și anume 50 de ani.

Voi fi semicentenar. Nu cred că se mai cuvine să mai sărbătoresc ceva… pare nepotrivit. Nici botox nu cred că-mi fac”, ne-a spus amuzat actorul din serialul „Lia – soția soțului meu”.

andrei-aradits-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Cât despre celebra vorbă „Înțelepciune vine o dată cu vârsta”, vedeta Antenei 1 ne-a explicat…

Nu cred. Poți fi un imbecil vreme îndelungată. Ăsta ar fi dezideratul meu pe viitor. Mi-ar plăcea să devin înțelept. Poate e așa ca o revelație, poate îți pică o fisă.. sau poate e un glisando spre seninătate și pace și compasiune, ca atunci când ți se măresc treptat dioptriile.. sau poate e un rol pe care trebuie să-l joc… Nu știu cum să lucrez la asta mai exact.. dar tare aș vrea să nu mor prost”.

Dacă pentru ziua sa de naștere nu are niște planuri concrete, de Crăciun Andrei are programul stabilit: „Cu familia, cu copilul, cu sarmale, cozonac, cadouri, clasic”, ne-a declarat actorul.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton