; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Familia Aradits

Andrei Aradits îşi răsfaţă copilul la Disneyland

12 September 2013


Juratul „Te cunosc de undeva!', Andrei Aradits,  a ales să petreacă alături de fiul său ultimele zile de vacanţă şi să îl răsfeţe pe cel mic cu o excursie la Disneyland.

„În curând începe şcoala. Cad frunzele, ghindele, ploaia… Trebuie să ne trezim cu noaptea-n cap şi toată distracţia se duce naibii. Aşa că trebuie să ne pregătim sufleteşte. Cum? Cu adrenalină la maximum, prin toate roller-coast-urile din Disneyland.

Ne dăm ca apucaţii prin toate tiribombele, ţipăm, urlăm, ţopăim. Mâncăm dulciuri şi carbohidrati, orice, numai să uităm. De ce să ne amărâm minutele, secundele de libertate rămase, cu perspectiva cenuşie a realităţii viitorului apropiat. Timpul se măsoară în intensitate, nu în ani.

Cu cât mai mult simţim, cu atât vacanţa e mai lungă. Aşa că, ce să zic.. mai e mult până începe şcoala :)', a declarat Andrei.

Îndrăgitul actor revine în ţară sâmbătă după-amiaza pentru a urmări cel de-al doilea episod al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!', difuzat în fiecare sâmbătă seara, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare