; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 Andrei Aradits Savva Regele Tantarilor

Andrei Aradits este Regele Ţânţarilor în animaţia „Savva: Inimă de războinic”

09 December 2015

Reputat actor şi actual membru în juriul emisiunii ,,Te cunosc de undeva!', Andrei Aradits are la activ un portofoliu impresionant de proiecte atât în teatru, lungmetraj, cât şi în televiziune, urmând să dubleze personajul Regele Ţânţarilor din animaţia ,,Savva: Inimă de războinic', din 11 decembrie, odată cu premiera filmului în cinematografe.

1 Andrei Aradits Savva Regele Tantarilor

Personajul căruia Andrei Aradits îi împrumută vocea este interpretat în versiunea originală de Joe Pesci. ,,Regele Ţânţarilor este un animal rupt din «Alice în Țara minunilor». E simpatic. E Joe Pesci, evident că-i simpatic', declară Andrei Aradits despre personajul interpretat în ,,Savva: Inimă de războinic'.

2 P01_Ep103_Sc0210_comp_v005_l.0001

Regele Ţânţarilor este extrem de comod şi relaxat, duce o viaţă parazitară, fiind legat printr-un blestem de prinţul Fafl. Toată ziua o petrece ţintuit într-un tron regal pe umărul lui Fafl şi nu face altceva decât să mănânce şi să se certe cu gazda lui. Pe de altă parte, este vocea conştiinţei acestui prinţ şi singurul care îi poate oferi sfaturi sincere. Blestemul legăturii lor nu va putea fi ruptă decât în momentul în care aceştia vor lua decizii comune, lucru ce pare imposibil la începutul aventurii. Fafl şi regele ţânţarilor se vor alătura în călătoria lui Savva.

afis_Savva

Din echipa vocilor care au asigurat dublajul animaţiei ,,Savva: Inimă de războinic' fac parte alături de Andrei Aradits: Alina Eremia, Nicole Cherry şi Alexandru Papadopol, care vor putea fi auziţi pe marile ecrane din 11 decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare