; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Aradits

Andrei Aradits devine președinte de show, la “Te cunosc de undeva!”

27 March 2014

Începând de sâmbătă, 29 martie, Te cunosc de undeva!' va avea un… președinte de show. Și acesta este Andrei Aradits.

Andrei Aradits

Azi simt nevoia să fiu președinte de show', îl anunță Andrei Aradits pe Cosmin Seleși, precizând că, din această zi, el va face legea juriului. Bun, frumos, destept… nu știu dacă sunt, dar sigur sunt cel mai vechi. Și iubesc emisiunea asta, pentru că o văd și cu ochii sufletului! Așa că tot ce se va întâmpla aici, în juriu, va fi opera mea', spune Aradits.

El îi va prezenta pe colegii săi de juriu: Monica Anghel, care punctează vocea concurenților, și Pepe, care va juriza dificultatea personajului și transformarea fizică, criterii la care acesta a excelat în cele două sezoane ca și concurent, dar și pe invitatul său special, Horia Brenciu. Horia este invitatul meu special din această seară! Pentru că el stie ce înseamnă bucuria showului, l-am desemnat să jurizeze tot ce se întâmplă pe scenă. All the show. Nimeni nu comentează!', mai spune domnul președinte.

Cum se impune Andrei Aradits la masa juriului, ca președinte de show, și cum colaborează Horia Brenciu cu noii săi colegi, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare