; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_130314_TCDU5 Ed 8_0150

Andrei Aradits, cu fustă și tocuri: “Împart alături de Alex Velea acest ridicol!”

04 April 2014

Pentru că i-a promis lui Alex Velea că îl va ajuta să treacă peste ridicolul situației de a apărea din nou în travesti, în show-ului transformărilor, Andrei Aradits îmbracă o fustiță mini, încalță pantofi cu toc și cu sclipici și urcă astfel pe scena de la Te cunosc de undeva!', sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30. El vrea să fie astfel alături de Alex Velea care se transformă în Misha, soția lui Connect-R, și cântă Tenerife'.

[Not a valid template]

Scopul juriului nu e să judece, ci să ajute. L-am ajutat pe Alex și am trecut împreună peste ridicolul situației. Împart alături de Alex Velea acest ridicol, pe care mi-l asum!', ne-a declarat președintele juriului „Te cunosc de undeva!'. Și nu s-a descurcat rău deloc în această… originală ipostază.

Am vrut să văd dacă este atât de grav pe tocuri, cum se plâng concurenții. Nu mi s-a părut deloc complicat. Am urcat și am coborât scările și am constatat că nu tocurile sunt problema pentru bărbații în travesti, ci grația interioară!', mai spune acesta.

Fascinat de înfățișarea lui Aradits, Brenciu îi face o propunere, spre amuzamentul celorlalți jurați: Știi ceva? Fii președinta noastră! Te rog frumos! Aș vrea să nu te schimbi niciodată!'

Ce moment inedit creează pe scenă Horia Brenciu și Andrei Aradits, vedeți sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare