; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei a

Andrei Aradits a făcut 18 tăvi cu ciocolată de casă

25 September 2014

Juratul de la Te cunosc de undeva!', își lansează astăzi blogul culinar www.singurcook.ro, iar pentru asta a gatit 18 tăvi cu ciocolată de casă, la care a muncit până la ora 4 dimineața.

andrei a

10 kg de lapte praf, 10 kg de zahăr, 2 kg de cacao, 20 de pachete de unt, toate au fost transformate, în șase ore, în ciocolată. Soția a avut maraton de spălat cratița și tigaia de 10 ori. Cel mai bun lucru pe care știu să-l gătesc e ciocolata de casă. Cum să nu fac tot ce e mai bun pentru prietenii care vin la lansare? Singura obiecție a venit din partea mixerului, săracul, care nu se aștepta la acest maraton de vâscozitate și, la un moment dat, a dat semn că-și dă duhul. Dar și-a revenit când i-am promis că-l bag în emisiune', a povestit actorul.

„Singur Cook' este un proiect online ce va cuprinde un serial cu mai multe episoade de câte 10-15 minute fiecare, care prezintă într-un mod amuzant cum actorul învață să gătească după rețete dificile.

Vreau să învăț să gătesc eu. Ăsta e un blog cu peripeții din bucătărie… cu aragazul meu vechi și cu lingura mea de lemn', a spus Andrei Aradits.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare