Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Ţopan și-a dat demisia de la Antena 1, unde prezenta Observatorului 12. Primele declarații

Andreea Ţopan și-a dat demisia de la Antena 1, unde prezenta Observatorului 12. Primele declarații
6

de Ioana Maria,

Andreea Ţopan a plecat din echipa postului Antena 1, după 15 ani. Aceasta s-a aflat, în ultima perioadă, la pupitrul ştirilor alături de Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru. Cei trei prezentau împreună formatul Observator 12.

Andreea Ţopan și-a dat demisia de la Antena 1

Jurnalista Andreea Ţopan, care a prezentat Observatorul 12 în ultimii ani, și-a dat demisia de la Antena 1.

„Vă mulţumesc! Love, Andreea” , a fost mesajul pe care l-a publicat jurnalista pe Instagram, însoţit de o poză din platoul Observatorului, alături de colegii ei.

Întrebată despre motivul plecării ei din echipa Antena 1, Andreea Țopan a răspuns, pentru paginademedia.ro, că e vorba de „o decizie personală. „În prezent, mă concentrez pe proiectele de comunicare personale de care mă ocupam şi până acum. Sunt proiecte de consultanţă în comunicare şi media training, a declarat jurnalista pentru sursa citată.

Andreea ŢopanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Reacția lui Valentin Butnaru, după plecarea Andreei Țopan de la Observator

Valentin Butnaru, colegul ei, a mărturisit, într-un mesaj pe Instagram, că a câştigat un prieten de nădejde. De asemenea, a descris-o pe Andreea Țopan ca fiind un jurnalist desăvârşit.

„Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Draga „doamna profesoară”, sau „Topanishe” (pentru că ştiu că te enervează amândouă), îţi mulţumesc! Am început împreună proiectul @observator12 şi ţin să te anunţ că sunt mai câştigat cu mult mai multe decât ţi-am mărturisit.

Am câştigat un prieten de nădejde, am câştigat nişte experienţe fascinante şi, de ce nu, cunoştinţe noi în domenii diverse…medicină, istorie, politică. Eşti un jurnalist desăvârşit, un om sufletist, bun şi drept!

Transmisiunile tale speciale de la evenimente importante, materialele tale pe teme variate şi de interes, scriitura ta demnă de orice curs universitar de tehnică de redactare, toate îţi creează o carte de vizită care mă inspiră şi te fac unul dintre JURNALIŞTII pe care îi RESPECT! Îţi mulţumim, @andreea_topan!” 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton