Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Andreea Tonciu despre revenirea la TV. Ce e dispusă să facă. „Mă plictisesc acasă”

Ce spune Andreea Tonciu despre revenirea la TV. Ce e dispusă să facă. „Mă plictisesc acasă”
11

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu are planuri serioase! Fosta asistentă TV intenționează să revină pe micul ecran și susține că ar accepta să lucreze chiar și șapte zile pe săptămână doar să aibă un program mai variat pentru că s-a săturat să se ocupe doar de activitățile casnice în fiecare zi.

Andreea Tonciu vrea să revină pe micul ecran

După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, Andreea Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor. Conform propriilor spuse, soțul ei este cel care i-a interzis să mai apară pe micul ecran și să vorbească despre viața personală. Cu toate acestea, Andreea s-a numărat printre participanții la Survivor All Stars, iar acum se simte copleșită de dorul televiziunii și ar da orice să aibă propria emisiune!

andreea-tonciu-1024×576Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andreea Tonciu susține că s-a plictisit să facă aceleași activități zi de zi: mâncare pentru copil, curat în casă și alte chestiuni casnice. Visează să se întoarcă la prima sa iubire, televiziunea, însă știe că acest lucru nu este unul simplu.

„Îmi este foarte dor de televiziune. Nu îmi mai pune întrebarea asta căci îmi este extrem de dor. Visul meu cel mare este să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea, ca să am ce să fac. M-aș duce și de luni până duminică. Care este problema? Chiar să credeți asa. Câteodată chiar mă plictisesc stând acasă, doar să duc copilul la școală, să-l iau, să am grijă de el, să fac mâncare, să fac curățenie, să mă  duc la cumpărături. M-am plictisit”, a declarat Andreea Tonciu, conform Revistei Viva!

Soțul Andreei Tonciu i-a interzis să mai apară la televizor

Andreea Tonciu a dezvăluit faptul că soțul său, Daniel Niculescu, i-a interzis pentru o perioadă de timp să mai apară la televizor. Această decizie a bărbatului iubit a întristat-o foarte tare pentru că ea se simțea ca peștele în apă în fața camerelor de filmat.

Mai mult decât atât, ea a subliniat că a refuzat să se implice în mai multe proiecte de televiziune din cauza soțului care i-a interzis complet să facă asta. Andreea a refuzat să facă parte din competiția „Asia Express” tot din cauza partenerului de viață, deși ea și-ar fi dorit să participe la emisiunea celor de la Antena 1.

Andreea nu știe cu exactitate de ce Daniel Niculescu i-a interzis să apară la televizor, dar crede că familia bărbatului a avut un cuvânt greu de spus în această privință.

„Eu am refuzat Asia Express, pentru că nu m-a lăsat, am refuzat Nea Mărin, cu cine? Eram în echipă cu nașa mea, cu Anamaria Prodan, dar am refuzat că nu m-a lăsat soțul meu. Lui i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine, s-a gândit și a zis că nu trebuie să mă mai lase. De ce? Nici până în prezent nu știu răspunsul, dar am stat, l-am gândit și aș fi găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate. Eu cred că din cauza familiei lui, pentru că lucrează într-un anumit domeniu, probabil m-au văzut cum apar eu la televizor și i-au zis lui de ce mă mai lasă să apar, că mă fac de râs. E nu știu că totul este un pamflet și eu jucam un teatru acolo”, a completat Andreea, în cadrul aceluiași podcast, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Arhivă TV Mania – Instagram Andreea Tonciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton