Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu și soțul au fost la un pas de despărțire. Cum a reacționat când a aflat că Daniel vorbea cu o altă femeie: „Ce scandal a ieșit!” 

Andreea Tonciu și soțul au fost la un pas de despărțire. Cum a reacționat când a aflat că Daniel vorbea cu o altă femeie: „Ce scandal a ieșit!” 
13

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu formează de ani buni un cuplu alături de Daniel Niculescu, iar cei doi sunt căsătoriți din anul 2016. Fosta asistentă TV este fericită la brațul acestuia, însă recunoaște că au existat și momente tensionate în relația lor. Invitată la podcastul lui Jorge, Andreea Tonciu a povestit un episod neplăcut din cuplu.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost la un pas de despărțire

Andreea Tonciu a povestit că Daniel Niculescu a discutat cu o altă femeie, din Rusia, prin mesaje, în timp ce cuplul se afla în vacanță în Turcia. Atunci când a descoperit mesajele în telefonul soțului, Andreea și-a ieșit din minți și l-a confruntat pe soțul care căzuse în mrejele unei alte domnișoare.

tonciu sotIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Vrei să îți zic? Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu asta.

Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi. Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleza mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a povestit Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a avut interdicția de a apărea în emisiunile televizate

Andreea Tonciu a făcut mai multe dezvăluri picante în cadrul podcastului moderat de către Jorge. Fosta asistentă TV a povestit că soțul i-a interzis o perioadă să mai apară la televizor, acestu lucru întristând-o cumplit. Daniel nu i-a explicat clar motivul pentru care nu era de acord cu aparițiile TV ale vedetei, însă Andreea este de părere că fotbalistul a fost influențat de familia lui.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a povestit Andreea Tonciu, invitată la podcastul lui Jorge.

Sursă foto: Instagram Andreea Tonciu – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton