Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu și Elena Ionescu, schimb acid de replici la Survivor All Stars: „Divele nu sunt obișnuite să doarmă în junglă”

Andreea Tonciu și Elena Ionescu, schimb acid de replici la Survivor All Stars: „Divele nu sunt obișnuite să doarmă în junglă”
6

de Cristina Țapu,

Survivor All Stars a debutat pe 16 ianuarie. Armonia pare să domnească în tabăra Războinicilor, însă nu se poate spune același lucru și despre echipa Faimoșilor. Un prim conflict a avut loc între Andreea Tonciu și colega sa, Elena Ionescu.

Andreea Tonciu și Elena Ionescu, schimb acid de replici la Survivor All Stars

Andreea Tonciu a dorit să cheme medicul pentru că unul dintre picioare i se umflase, iar ea a luat în calcul cele mai negre scenarii. Colega sa, Elena Ionescu i-a sugerat să nu cheme medicul, ci să îndure durerea pentru a deveni mai puternică. Andreea nu a fost mulțumită de tonul pe care Elena i s-a adresat, iar de aici până la izbucnirea unui conflict nu a mai fost decât un simplu pas.

„Eu am o problemă și am vrut să chem medicul. Nu mi-a plăcut atitudinea Elenei. Nu e de la oboseală, nu-mi plac mie chestiile astea. Nu am voie să pățesc ceva că dacă chem medicul ce? Mi s-a părut deplasat, zici că m-aș preface și eu chem doctorul.

andreea-tonciu-disperata-la-survivor-all-stars-2024.-ce-a-facut-o-sa-planga-pe-concurenta-acum-te-bat-acum-te-njurIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Hai nu chema medicul că ești puternică. Nu e vorba să fii puternică. Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng”,  a povestit Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu se simte copleșită de condițiile din junglă

Elena Ionescu a subliniat că i-a sugerat să nu cheme medicul doar pentru a o determina să fie mai puternică și să nu se lase afectată de lucrurile mărunte care pot apărea pe perioada concursului. Andreea nu a fost impresionată de încurajările Elenei, pe care le-a considerat a fi deplasate.

„Dacă eu am nevoie de medic, cum să spui că nu-l chema, că nu ai nimic. Ce-i greșit în a chema medicul? Dacă ea e obișnuită așa, că ea e puternică, să fie pentru ea, eu sunt eu, nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu într-un fel, fiecare avem caracterul nostru. Umflătura acum e la gleznă.

Mi-e foarte greu și nu mă așteptam să fie așa de greu, totul e diferit, față de cum a fost acum 2 ani. Pentru mine e greu, cine zice că nu e greu, minte. Mie mi se pare foarte greu. Ei sunt obișnuiți poate, eu nu, eu sunt o divă, divele nu sunt obișnuite să doarmă în junglă, îmi pare rău”, a concluzionat Andreea Tonciu, vizibil afectată de schimbul de replici pe care l-a avut cu Elena.

Câștigătorii edițiilor Survivor au revenit în Republica Dominicană

Competiția Survivor All Stars reunește cei mai apreciați concurenți ai sezoanelor trecute. Așadar, Alex Delea, Elena Ionescu, Zannidache, Roxana Nemeș sunt doar câteva nume care au acceptat din nou provocarea junglei dominicane.

Probele sunt dificile, sursele de mâncare sunt infime, iar concurenții trebuie să efectueze trasee care le pun la încercare rezistența fizică. Competiția va dura aproximativ patru luni, așadar efortul pe care sunt nevoiți să-l depună cei care doresc să ajungă în finală este unul, cu adevărat, considerabil.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton