; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Tonciu face haos general la „Serviți, vă rog!”

03 September 2012

Vedetele continuă circul la Pro TV, marți şi miercuri de la ora 20.30. Andreea Tonciu, Nicolae Mitea, Cocuța şi Antonio sunt cele patru vedete puse la treabă de Nea Mărin într-o nouă ediție Serviți, vă rog!'.

Venit de pe terenul de fotbal în lumea circului, Nicolae Mitea a făcut tot posibilul să respecte ordinele date de Nea Mărin. Când răbdarea lui şi-a pierdut orice limită, fotbalistul şi Antonio, membrul baletului Dansez pentru tine', şi-au luat o după-amiază liberă şi au fugit cât au văzut cu ochii de şeful lor. Distracţia nu a durat mult pentru că acesta le-a dat repede de urmă.

Nici show-urile de la circ nu au fost uşoare! Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au tras o sperietură de moarte atunci când Nea Mărin a pus şerpii pe ei.

Fetele şi-au făcut şi ele de cap. Având sarcina de a face curat în cabinele circarilor, Andreea şi Cocuţa nu au mai ţinut cont de cerinţele lui Nea Mărin şi au făcut o şedinţă foto, lăsând în urma lor un haos general. Ce urmări a avut acest gest, veţi vedea pe marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Pro TV.

serviti-va-rog-pro-tv-1

Picture 1 of 15

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare