Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu a risipit toți banii obținuți din televiziune pentru o pasiune neobișnuită: „Intrasem în nebunia asta”

Andreea Tonciu a risipit toți banii obținuți din televiziune pentru o pasiune neobișnuită: „Intrasem în nebunia asta”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu este cunoscută pentru declarațiile fără filtru pe care le face. Deși a fost o prezență frecventă pe micul ecran și a câștigat o sumă considerabilă de bani, aceasta a recunoscut că toți banii au fost cheltuiți pe o plăcere nevinovată, despre care a vorbit rar. Află ce a dus-o pe calea falimentului!

Andreea Tonciu a risipit toți banii din televiziune pentru o pasiune inedită

Cu câțiva ani în urmă, Andreea Tonciu era în centrul atenției pe micul ecran, dar viața ei a suferit o schimbare surprinzătoare după căsătorie și după ce a devenit mamă. Înainte de aceste evenimente, însă, Andreea Tonciu a fost determinată să-și exploreze toate pasiunile și dorințele. Fără să ezite prea mult, a investit generos pentru a-și îndeplini orice capriciu.

andreea-tonciu-daniel-niculescu-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andreea Tonciu a făcut o dezvăluire surprinzătoare, afirmând că toți banii pe care i-a câștigat din industria televiziunii au fost direcționați către consultările cu cititoarele de cărți. Ea a dezvăluit că a vizitat numeroase cititoare din București și chiar din Giurgiu în căutarea răspunsurilor. Cu toate că această pasiune a fost una costisitoare, Andreea Tonciu afirmă că nu regretă niciun ban cheltuit în acest scop.

„Asta n-am zis-o! Toți banii făcuț in în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spunea acolo”, a povestit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Soțul Andreei i-a interzis să mai apară la televizor

Andreea Tonciu a dezvăluit faptul că soțul său, Daniel Niculescu, i-a interzis pentru o perioadă de timp să mai apară la televizor. Această decizie a bărbatului iubit a întristat-o foarte tare pentru că ea se simțea ca peștele în apă în fața camerelor de filmat.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a povestit Andreea Tonciu, invitată la podcastul lui Jorge.

Mai mult decât atât, ea a subliniat că a refuzat să se implice în mai multe proiecte de televiziune din cauza soțului care i-a interzis complet să facă asta. Andreea a refuzat să facă parte din competiția „Asia Express” tot din cauza partenerului de viață, deși ea și-ar fi dorit să participe la emisiunea celor de la Antena 1.

Andreea nu știe cu exactitate de ce Daniel Niculescu i-a interzis să apară la televizor, dar crede că familia bărbatului a avut un cuvânt greu de spus în această privință.

Sursă foto: Instagram Andreea Tonciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton