Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu a primit interdicție să apară la televizor de la soțul ei: „Eu 4 ani nu am fost la TV, ajunsesem să fiu în depresie” 

Andreea Tonciu a primit interdicție să apară la televizor de la soțul ei: „Eu 4 ani nu am fost la TV, ajunsesem să fiu în depresie” 
9

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor, înainte de a participa la „Survivor All Stars”, iar motivul are legătură cu soțul acesteia. Fosta asistentă TV a rupt tăcerea și a explicat care au fost motivele pentru care nu a mai apărut pe micile ecrane.

Andreea Tonciu a primit interdicție de a apărea la televizor din partea soțului

Andreea Tonciu a dezvăluit faptul că soțul său, Daniel Niculescu, i-a interzis pentru o perioadă de timp să mai apară la televizor. Această decizie a bărbatului iubit a întristat-o foarte tare pentru că ea se simțea ca peștele în apă în fața camerelor de filmat.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a povestit Andreea Tonciu, invitată la podcastul lui Jorge.

Andreea Tonciu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mai mult decât atât, ea a subliniat că a refuzat să se implice în mai multe proiecte de televiziune din cauza soțului care i-a interzis complet să facă asta. Andreea a refuzat să facă parte din competiția „Asia Express” tot din cauza partenerului de viață, deși ea și-ar fi dorit să participe la emisiunea celor de la Antena 1.

Andreea nu știe cu exactitate de ce Daniel Niculescu i-a interzis să apară la televizor, dar crede că familia bărbatului a avut un cuvânt greu de spus în această privință.

„Eu am refuzat Asia Express, pentru că nu m-a lăsat, am refuzat Nea Mărin, cu cine? Eram în echipă cu nașa mea, cu Anamaria Prodan, dar am refuzat că nu m-a lăsat soțul meu. Lui i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine, s-a gândit și a zis că nu trebuie să mă mai lase. De ce? Nici până în prezent nu știu răspunsul, dar am stat, l-am gândit și aș fi găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate. Eu cred că din cauza familiei lui, pentru că lucrează într-un anumit domeniu, probabil m-au văzut cum apar eu la televizor și i-au zis lui de ce mă mai lasă să apar, că mă fac de râs. E nu știu că totul este un pamflet și eu jucam un teatru acolo”, a completat Andreea, în cadrul aceluiași podcast, conform Spynews.ro.

Andreea Tonciu a fost prima concurentă eliminată de la „Survivor All Stars”

Andreea Tonciu a fost prima concurentă eliminată de la „Survivor All Stars”. După un joc solicitant, Andreea Tonciu a pierdut în fața Roxanei Nemeș și a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea. Andreea a fost dezamăgită de faptul că parcursul său în Republica Dominicană s-a încheiat atât de repede și a povestit că le promisese celor de acasă că va rămâne în concurs cel puțin o lună.

Andreea Tonciu a subliniat că pentru ea a fost extrem de dificil să doarmă fără un acoperiș deasupra capului și fără pat și să se acomodeze la condițiile grele ale concursului.

Sursă foto: Instagram Andreea Tonciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton