Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu a avut o adolescență zbuciumată și a fost exmatriculată de la liceu: „Nici nu știu dacă am citit vreodată o carte”

Andreea Tonciu a avut o adolescență zbuciumată și a fost exmatriculată de la liceu: „Nici nu știu dacă am citit vreodată o carte”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu, în vârstă de 37 de ani, a fost prima concurentă eliminată de la „Survivor All Stars” după doar o săptămână petrecută în concurs. „Faimoasa” a fost invitată la podcastul lui Jorge, unde a făcut dezvăluiri pline de sinceritate despre adolescența sa!

Andreea Tonciu a fost o adolescentă rebelă căreia nu i-a plăcut să învețe

Andreea Tonciu a petrecut doar o săptămână în jungla din Republica Dominicană, însă banii pe care i-a primit pentru participare nu au fost puțini. Conform celor de la Cancan, Andreea a primit 6.000 de euro pentru cele 7 zile în care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Invitată la podcastul lui Jorge, fosta asistentă TV a făcut dezvăluiri picante despre viața de cuplu. Ea a povestit cum a aflat că soțul său vorbea cu o altă femeie prin mesaje și cum acesta i-a interzis să apară la televizior o perioadă de timp.

Detaliile surprinzătoare nu se opresc aici. Andreea a rememorat și perioada zbuciumată a adolescenței și a declarat, cu dezinvoltura caracteristică, că nu a citit o carte întreagă în toată viața sa și că nu i-a plăcut deloc școala. Ba mai mult, a declarat că a fost exmatriculată de la liceu pentru trei zile!

„Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Nu îmi place să citesc. Eu sunt sinceră. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: o să regreți tu anii ăștia!

Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit, dar așa să mă duc acum la școală… Never, nu! Exclus, nu-mi place școala!

andreea tonciu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Liceul era aproape de mine și era mătușa mea directoare pentru că eu nu am învățat bine. Vrei să te mint să îți spun acum că am fost eminentă, cum spun altele? Nu, nu mi-a plăcut cartea. Dar nici proastă nu sunt.

Am fost exmatriculată trei zile de la liceu, chiar dacă era mătușa mea directoare. În pauză, m-au pus să spăl toaletele și geamurile școlii, exact ceea ce nu îmi plăcea, pentru că eu eram șmecheră acolo. Toți râdeau de mine și eu începeam să urlu, să țip”, a povestit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de către Jorge.

Andreea Tonciu, confesiuni picante despre mariajul cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu a făcut mai multe dezvăluri picante în cadrul podcastului moderat de către Jorge. Fosta asistentă TV a povestit că soțul i-a interzis o perioadă să mai apară la televizor, acestu lucru întristând-o cumplit. Daniel nu i-a explicat clar motivul pentru care nu era de acord cu aparițiile TV ale vedetei, însă Andreea este de părere că fotbalistul a fost influențat de familia lui.

Andreea Tonciu a povestit că Daniel Niculescu a discutat cu o altă femeie, din Rusia, prin mesaje, în timp ce cuplul se afla în vacanță în Turcia. Atunci când a descoperit mesajele în telefonul soțului, Andreea și-a ieșit din minți și l-a confruntat pe soțul care căzuse în mrejele unei alte domnișoare.

Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi. Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleza mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a povestit fosta asistentă TV.

Sursă foto: Instagram Andreea Tonciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton