Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor All Stars. Roxana Nemeș a înfrânt-o în duel direct

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor All Stars. Roxana Nemeș a înfrânt-o în duel direct
7

de Cristina Țapu,

A avut loc prima eliminare în cadrul concursului Survivor All Stars. Roxana Nemeș și Andreea Tonciu au fost cele două faimoase care au ajuns la duelul de eliminare, iar una dintre ele a fost nevoită să părăsească definitiv competiția.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivior All Stars

După un joc solicitant, Andreea Tonciu a pierdut în fața Roxanei Nemeș și a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea. Andreea a fost dezamăgită de faptul că parcursul său în Republica Dominicană se încheie atât de repede și a povestit că le promisese celor de acasă că va rămâne în concurs cel puțin o lună.

Andreea Tonciu a subliniat că pentru ea a fost extrem de dificil să doarmă fără un acoperiș deasupra capului și fără pat și să se acomodeze la condițiile grele ale concursului.

andreea-tonciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a declarat Andreea Tonciu, după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea acestea din concurs.

„Survivor mi-a schimbat viața, nu am trăit în viața mea ce am trăit aici, este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul, am o viață în care fac ce vreau cum vreau. A fost foarte greu să dorm fără acoperiș și fără pat și am început să mă închid în mine”, a dezvăluit Andreea înainte ca Daniel Pavel să stingă torța alocată ei și să-i ureze călătărie plăcută spre România.

Andreea Tonciu și Elena Ionescu au fost protagonistele unui conflict

Deși s-a aflat în competiția mai puțin de o săptămână, Andreea Tonciu a avut suficient timp pentru a intra într-o dispută cu colega sa, Elena Ionescu. Andreea ar fi dorit să cheme medicul din cauza unui picior umflat, în timp ce Elena a sfătuit-o să nu-i ceară ajutorul acestuia și să suporte durerea.

De aici până la izbucnirea unui conflict nu a mai fost decât un pas, iar Andreea a concluzionat supărată: „Mie mi se pare foarte greu. Ei sunt obișnuiți poate, eu nu, eu sunt o divă, divele nu sunt obișnuite să doarmă în junglă, îmi pare rău”.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton