; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROventura3   sambata 14 decembrie

Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele „ROventura”, ajung mâine prin pitorescul lanț al Bucegilor

13 December 2019

ROventura' ne invită mâine, de la ora 15:00, să urmărim o nouă ediție fascinantă, purtându-ne, de data aceasta, prin pitorescul lanț al Bucegilor. Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele ROventura', își vor purta telespectatorii prin fascinantul Brașov, mai exact, la Zărnești.

Orașul de la poalele Munților Piatra Craiului oferă o panoramă de poveste celor care ajung în vacanțe, în culoarul Rucăr – Bran, sau prin împrejurimi. Prăpăstiile Zărneştiului, Munții Piatra Craiului, Crucea Eroilor, și întreg drumul către Sanctuarul urșilor oferă privitorului imagini spectaculoase.

Telespectatorii vor putea admira, prin intermediul ROventura', Sanctuarul Urșilor din Zărnești, care este recunoscut drept unul dintre cele mai bine amenajate areale protejate din lume, locul unde își duc viața peste 100 de urși. Fiecare ursuleţ ajuns în Sanctuar are povestea lui, care impresionează, și fiecare dintre aceștia se bucura acum de îngrijire și libertate. 

O plimbare cu ATV-ul, pe Cheile Zărneştiului, și o escaladă' pe Peretele Marinelor trezește curiozitatea drumeților ROventura', George și Andreea.  În plus, plaiuri pitorești, blânde, îmbie la popas iar oamenii locului, mereu bucuroși de oaspeți, ne fac să ne simțim ca acasă. O incursiune prin misteriorul Castel Bran oferă o atmosferă regală fiecărui oaspete.

Nu ratați o nouă ediție ROventură', cu Andreea Străvoiu și George Mihai, mâine, de la ora 15:00, la Kanal D. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare