Homepage  / Vedete româneşti

Andreea și Cabral Ibacka s-au decis să vândă apartamentul de la mare. Cum arată locuința. „Totul este pregătit”

Andreea și Cabral Ibacka s-au decis să vândă apartamentul de la mare. Cum arată locuința. „Totul este pregătit”
15

de Roxana Mirea,

Andreea și Cabral Ibacka sunt gata să își vândă apartamentul de la mare. Actrița este cea care a făcut anunțul, pe rețelele sociale și a publicat mai multe imagini din interiorul locuintei. Andreea a explicat și motivul pentru care ea și soțul ei s-au decis să vândă. 

Andreea și Cabral Ibacka își vând apartamentul de la mare 

Andreea și Cabral Ibacka își vând apartamentul de la mare. Actrița a făcut prezentarea locuinței, într-un anunț publicat pe rețelele sociale. Andreea spune că ea și Cabral s-au decis să vândă apartamentul de la mare pentru că familia lor s-a mărit, dat fiind faptul că acum au doi copii, dar și pentru că „planurile lor s-au mai actualizat”. 

„Se vinde! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. 

Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine. Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului. 

Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit.  

Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift”, a scris Andreea Ibacka, pe Instagram. 

Andreea și Cabral Ibacka își vând apartamentul de la mare  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Andreea și Cabral Ibacka au sărbători 13 ani de căsătorie

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din 2011 și sunt binecunoscuți pentru umorul și relația lor solidă. Cei doi au împreună doi copii și sunt considerați unul dintre cele mai îndrăgite și amuzante cupluri din lumea media. În plus, Cabral mai are o fiică din relația pe care a avut-o cu Luana Ibacka. Inoke locuiește în Olanda, acolo unde urmează cursurile facultății, și are o relație foarte bună atât cu tatăl său, cât și cu mama sa vitregă.

Andreea Ibacka a subliniat importanța umorului în relația sa cu soțul ei. Cei doi sunt părinții a doi copii, Namiko și Tiago și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Vedeta a dezvăluit că ei și partenerul lor petrec adesea timp separat, considerând acest aspect foarte important pentru relația lor.

Sursă foto: Instagram Andreea Ibacka

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton