Homepage  / Vedete româneşti

Andreea și Cabral Ibacka s-au mutat pe litoralul românesc. Prin ce peripeții au trecut

Andreea și Cabral Ibacka s-au mutat pe litoralul românesc. Prin ce peripeții au trecut
9

de Cătălina Matei,

Pe toată perioada verii, Andreea și Cabral Ibacka au decis să-și mute domicilul pe malul Mării Negre. Împreună cu cei mici, Namiko și Tiago, dar însoțiți și de câinii lor, cei doi consideră că au făcut cea mai bună alegere.

Andreea și Cabral Ibacka s-au mutat pe litoralul românesc

După ce au decis să pună la vânzare apartamentul lor din Mamaia Nord, fiind prea mic pentru ceea ce își doresc acum, Andreea și Cabral Ibacka și-au stabilit domicilul pe perioada verii tot la mare. La Năvodari, mai precis, unde sunt aproape de toate facilitățile.

Fiind mici, copiii noștri nu fac diferența între vacanțele aproape sau departe de casă, exotice, luxoase sau rustice. Dacă noi petrecem mult timp împreună cu ei, dacă se joacă şi mănâncă înghețată, până şi viața lor din sectorul 4 li se pare o vacanță.

Vara aceasta e prima oară când stăm atât de mult timp la mare. Sau undeva, în general, în altă parte decât în București.

Ne-am cunoscut vecinii, ne-am făcut aici prieteni noi. Am găsit un cabinet veterinar, un salon, un easybox, o şcoală de vară pentru câteva activități, o spălătorie auto, locuri cu mâncare bună şi tot ce mai aveam nevoie.

Bunicii şi frații ne vizitează rând pe rând”, a scris Andreea Ibacka într-o postare pe contul său de Instagram.

Adevărul e că am început să mă simt acasă şi la malul mării”, a mai scris actrița din serialul „Adela”.

andreea-ibacka-la-mare-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Prin ce peripeții au trecut Andreea și Cabral la mare

Pe lângă plimbările cu barca pe care Cabral le adoră și ieșirile în familie pe plajă ori la restaurante, familia Ibacka a avut parte și de o întâmplare cu suspans, dar care a avut un final fericit.

Împreună cu copiii, Andreea și Cabral s-au mutat la mare și cu trei câini, de rasă cane corso. În urmă cu câteva săptămâni, doi dintre ei au dispărut, iar soția prezentatorului emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV  a lansat atunci un mesaj de ajutor pe rețelele de socializare.

andreea-ibacka-la-mare-caini-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Ajutor! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la Mamaia Nord – Năvodari, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați.

Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA”, a scris atunci Andreea Ibacka pe Instagram. Din fericire, patrupezii au fost găsiți. „Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cât de repede s-au implicat și-am reușit să dăm de amețiții noștri! Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat, a fost primit și i-am adus acasă pe tembeli”, a scris Cabral.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton