Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, vacanță în Grecia alături de mama sa. „Anul acesta, Paștele a fost foarte diferit”

Andreea Raicu, vacanță în Grecia alături de mama sa. „Anul acesta, Paștele a fost foarte diferit”
17

de Cătălina Matei,

După ce i-a dăruit mamei sale o escapadă în Italia de Ziua Femeii, Andreea Raicu și-a răsfățat din nou mama, în vârstă de 84 de ani. Cele două împreună cu alți membri din familie au petrecut de Paște în Grecia.

De 8 martie, Andreea Raicu a decis să-i ofere mamei sale o surpriză și a dus-o într-o escapadă la Florența, unde cele două au petrecut trei zile minunate, în ciuda vremii ploiase.

Iar acum, de Paște, vedeta a decis să petreacă sărbătorile departe de România, pentru prima dată. Însă, nu singură, ci alături de mama sa în vârstă de 84 de ani. Destinația aleasă: Atena, Grecia. Cele două alături de o parte din familie s-au distrat de minune, iar asta se vede din pozele postate pe contul de Instagram al Andreei Raicu.

Anul acesta, Paștele a fost foarte diferit. A fost prima dată când am plecat din țară. M-am gândit că va fi ciudat, mai ales pentru că toată viața am mers la aceeași biserică și am făcut masa acasă. Dar, surpriză, a fost mult mai frumos decât mi-am imaginat.

În urmă cu câțiva ani, am spus că îmi doresc să petrec sărbătorile împreună cu mama atât cât mai este lângă mine și de aceea nu am vrut niciodată să plec de acasă, dar anul acesta am plecat împreună, alături de oamenii dragi cu care obișnuiam să sărbătorim acasă.

A fost minunat, mult mai liniștit, fără toată agitația obișnuită pentru masă, gătit o sută de feluri ca în copilărie, cadouri și tot ce mai făceam. A fost cu mult calm, liniște, soare, căldură, mare, plimbări, fără pic de agitație sau presiune, fără telefoane și social media și mai ales cu mâncare incredibil de bună în locuri superbe. A fost o vacanță perfectă atât de suflet cât și pentru corpul. Încă o dovadă că atunci când crezi că știi cum e cel mai bine, te poți înșela. Cum a fost Paștele vostru? Ce ați făcut?”, a scris Andreea Raicu, în postarea sa de pe Instagram.

andreea-raicu-si-mama-grecia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Andreea Raicu are o relație specială cu mama ei

Virginia Gheorghiu, mama Andreei Raicu, a lucrat mulți ani ca stewardesă și multă vreme a stat departe de fiica sa. A adus-o pe lume pe Andreea la vârsta de 38 de ani și aceasta povestea că fosta vedetă TV era un copil foarte disciplinat, pasionat de învățare și dornic să atingă perfecțiunea. Din păcate, tatăl fostei prezentatoare de televiziune a încetat din viață în anul 2001.

Părinții Andreei s-au despărțit când ea era încă un copil, având doar 7 ani. Andreea a crescut sub îngrijirea mamei sale și a bunicii.

andreea-raicu-mama-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Sunt foarte recunoscătoare pentru că am o relație foarte bună cu mama mea. Practic, este cea mai bună prietenă a mea. Cumva, am recuperat, pentru că, atunci când eram mică, meseria nu îi permitea să stea acasă. În ultimii ani a fost întotdeauna lângă mine și m-a susținut indiferent de deciziile pe care le-am luat”, a declarat Andreea Raicu pentru playtech.ro, cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton