Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere în Italia. „Am stat fără telefon, așa că nu am răspuns la nicio urare”

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere în Italia. „Am stat fără telefon, așa că nu am răspuns la nicio urare”
25

de Cătălina Matei,

Alături de cele mai bune prietene ale sale, Andreea Raicu și-a sărbătorit ziua de naștere pe tărâmurile însorite ale Toscanei. A devenit deja o tadiție pentru fosta prezentatoare TV să se aniverseze în afara țării, însoțită de gașca sa.

Andreea Raicu, zi de naștere în Toscana

Pe 18 iulie, Andreea Raicu a împlinit 47 de ani și a decis să urmeze ceea ce a devenit deja o tradiție. Mai precis, alături de cele mai bune prietene ale sale, fosta prezentatoare TV a avut parte de un weekend de poveste petrecut în Toscana. De altfel, în ultimii ani, vedeta se aniversează în Italia.

Pe contul său de Instagram, Andreea Raicu a postat mai multe fotografii și filmulețe în care le-a dezvăluit urmăritorilor săi cât de bine s-a distrat de ziua ei.

A fost ziua meeaaaaaaa!!!!! Am râs mult, am și plâns… de emoție, am mâncat mult, dar foooooarte bun pentru că în Toscana nu se poate altfel, am băut și mai bun, am dansat, am stat la soare, am vizitat locuri superbe, am stat fără telefon așa că nu am răspuns la nicio urare, dar sper să mă înțelegeți, am fost la unul dintre cele mai frumoase concerte, celebrarea a 30 de ani de concerte susținute de @andreabocelliofficial , am suflat în lumânări (și au fost muuuulte, la fiecare masă, pentru că prietenele mele știu că am multe dorințe :)) și toate acestea mi-au făcut ziua superbă pentru că le-am făcut împreună cu prietenele mele pe care le iubesc tare mult și care îmi umplu inima și viața cu bucurie. Viața e mult mai frumoasă când iubești și te simți iubită!”, a scris Andreea Raicu.

Sunt foarte recunoscătoare și fericită că a devenit deja o tradiție să plecăm în fiecare an de ziua mea în Toscana!! La cât mai multe de acum înainte! Love you my Queens! It was amazing!! Și simt să îți spun să ai grijă de prieteniile adevărate! Sunt extrem de prețioase, niște comori adevărate!”, a mai scris fosta prezentatoare TV.

andreea-raicu-zi-de-nastere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Andreea Raicu, secretul frumuseții sale

La cei 47 de ani pe care i-a împlinit pe 18 iulie, Andreea Raicu arată cel puțin cu 10 ani mai tânără și ar putea defila pe orice podium de modă. Vedeta este adepta unui stil de viață sănătos, are o dietă echilibrată și stă departe de consumul de alcool. În plus, nu lipsește de la sala de sport și practică meditația.

Dincolo de cariera sa în televiziune, Andreea Raicu este cunoscută și pentru implicarea în proiecte caritabile și activități care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat. De altfel, fosta prezentatoare TV se afișează adesea în mediul online fără a purta machiaj excesiv și nu se teme de trecerea timpului.

Andreea RaicuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 25

De multe ori, în media, Andreea Raicu a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, subliniind că singura procedură pe care a încercat-o a fost injectarea cu acid hialuronic în zona în care apar riduri între sprâncene. Aceasta a avut loc în perioada în care activa în televiziune, când luminozitatea puternică a camerelor o determina să își încrunte fruntea în mod frecvent.

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton