Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, reuniunea divelor. A strâns la cină cele mai frumoase femei celebre din România

Andreea Raicu, reuniunea divelor. A strâns la cină cele mai frumoase femei celebre din România
13

de Redactia Tvmania,

Andreea Raicu a reușit să strângă în același loc cele mai frumoase femei celebre din România. Aproape 20 de vedete și femei de afaceri, foarte admirate și îndrăgite, au participat la cina elegantă organizată de Andreea Raicu, pentru a celebra brandul ei de haine.

Rare sunt ocaziile în care le vezi împreună, la aceeași masă, pe toate aceste vedete, care parcă sunt decupate dintr-un catalog de modă. Purtând, majoritatea, ținute de la brandul de haine al Andreei Raicu, ele au răspuns „prezent” invitației de a petrece o seară împreună, la o cină sofisticată, organizată la un restaunat de fine-dinning din București.

Le-am văzut în imagini pe Andreea Esca, Iulia Vântur, Amalia Enache, Andreea Ibacka, Corina Caragea, Laura Cosoi, Lili Sandu, Sore Mihalache, Ileana Badiu, Dana Sota, Giulia Nahmany, Malvina Cservenschi, Andreea Berecleanu, Diana Dumitrescu, dar și femei cunoscute din zona de business, advertising sau beauty (Corina Bârlădeanu, Roxana Alexandru).

iulia-vantur-andreea-raicuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce spune Andreea Raicu despre reuniunea divelor

„Încă mă gândesc cu drag la întâlnirea de joi în care am sărbătorit feminitatea. Energia incredibilă și atmosfera frumoasă și caldă au făcut acea zi extrem de pretioasa.

Malvina m-a întrebat care este persoana de la masă pe care o cunosc de cel mai mult timp și mi-am dat seama că este Andreea Esca. Am cunoscut-o când aveam 19 ani și începeam să lucrez la PRO TV. După ea, a urmat Andreea Berecleanu, care lucra și ea la PRO TV.

Apoi, am avut plăcerea să o întâlnesc pe Dana Sota, în cadrul unei filmări la o clinică de beauty pe care o deținea la acea vreme. Corina Bârlădeanu, care lucra pentru un brand de cosmetice, și Malvina Cservenschi, cu care am făcut o ședință foto pentru revista Viva, au devenit, de asemenea, parte din viața mea. În plus, Ileana Badiu, pe care am cunoscut-o la diversele evenimente la care mergeam.

Mă bucur că aceste femei minunate au rămas alături de mine, iar în viața mea au apărut și alte femei puternice și înțelepte, pe care mă bucur să le am alături. Într-o lume în care relațiile devin tot mai fragile, astfel de întâlniri sunt cu adevărat balsam pentru suflet. Ladies, vă mulțumesc că sunteți parte din viața mea!”, a scris Andreea Raicu, pe Instagram.

dana-sota-giulia-nahmany-andreea-berecleanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 13

Un mesaj simpatic a avut și Andreea Esca. „Multumim, Andreea Raicu, pentru că ne-ai strâns la o poveste. Am plecat de la brandul tău, am trecut prin a o admira pe Iulia Vântur, pe care o vedem foarte rar de când s-a dus în capătul lumii, eu am zis a mia oară ca n-am văzut picioare mai frumoase ca ale Ilenei Badiu, Malvina Cservenschi a recunoscut ca are planuri strălucitoare, Amalia Enache ne-a spus despre un personaj dintr-un interviu recent.

Dana Sota vrea cu Alist Magazine în următoarea croazieră, pe Diana Dumitrescu nu a recunoscut-o nimeni, deoarece și-a schimbat culoarea părului și puneam pariuri despre cine credem că e, Corina Caragea a venit fuga după jurnal și a fost amabilă să mă lase acasă când am plecat, Giulia Nahmany a regizat filmările și tot așa!”, a scris știrista PRO TV, pe Instagram.

Citește și: Mama Andreei Raicu a împlinit o vârstă respectabilă, dar nu-i dai anii din buletin. Imagini superbe cu Virginia Gheorghiu, fostă stewardesă

Citește și: Andreea Esca, imagini de colecție în costum de baie. Unde își sărbătorește ziua de naștere

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton