.
În lipsa unei educaţii solide, cele opt tinere au grave probleme de socializare, capacităţile de comunicare şi relaţionare cu alte persoane lipsesc, iar agresivitatea şi limbajul argotic le definesc cel mai bine.
Cea care va reuşi să devină cea mai manierată elevă a “Şcolii de bune maniere” va fi recompensată şi cu un premiu de 5.000 de euro.
Andreea Raicu, Maria Lancor şi Ona Forţu au misiunea de a schimba comportamentul deviant al celor opt tinere.
Maria Lancor, profesoară de limba română, le va învăţa pe eleve cum să se poarte, cum să comunice şi cum să vorbească în mod corect. Cei peste 30 de ani de experienţă în învăţământ, unde a activat inclusiv ca directoare de liceu, o recomandă.
Psihologul Ona Forţu se va ocupa de toate aspectele care ţin de etichetă şi bune maniere în societate, precum şi de îndreptarea comportamentului deviant al elevelor.
Andreea Raicu le va preda lecţii de etichetă, le va instrui în arta vestimentară şi le va dezvălui secretele esteticii.
“Trăim într-o societate în care imaginea contează foarte mult, drept pentru care aspectul şi limbajul, atât verbal, cât şi non-verbal, sunt extrem de importante. Prin această emisiune ne propunem să evidenţiem însemnătatea bunelor maniere în societatea în care trăim. În lipsa unei educaţii solide, “Şcoala de bune maniere” te ajută să te rafinezi”, mărturiseşte Andreea Raicu.