; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu prezintă o nouă emisiune la Prima: „Întâlnire pe înturneric”

14 June 2010

Andreea, la Întâlnire pe întuneric'

Andreea RaicuÎn noua sa emisiune, Andreea Raicu încearcă să-şi dea seama dacă dragostea e oarbă'. Cobai' sunt trei băieţi şi trei fete, care se vor cunoaşte fără a se putea vedea.

Prima îşi îmbogăţeşte oferta de reality show-uri de vară cu formatul Întâlnire pe întuneric', prezentat de Andreea Raicu, care debutează pe 21 iunie. Emisiunea pune faţă în faţă două grupuri de tineri, care trebuie să îşi evalueze compatibilitatea în funcţie de personalitate şi alte asemenea detalii, fiindcă nu se pot vedea până la finalul show-ului.

Spune-mi ce citeşti, ca să-ţi spun cine eşti

Fiecare are camera lui iar locul de întâlnire este un living comun, în care este complet întuneric', explică vedeta Prima. Concurenţii pot vorbi dar nu se pot vedea. Iniţial, cei şase se vor întâlni în grup, pentru a-şi cunoaşte vocile şi tipurile de personalitate. Fetelor li se aduc bagajele băieţilor şi viceversa. Ei pot afla, astfel, tot soiul de lucruri unii despre alţii: ce cărţi citesc, ce parfumuri folosesc, ce haine le plac, ce pasiuni au'. Întâlnire pe întuneric' e un format internaţional marca TALPA, casa de producţie deţinută de John de Mol, părintele Big Brother'.

Faţă în faţă, la final

Potrivit Andreei, cei şase se vor descoperi treptat. Acelaşi personaj se poate întâlni cu mai multe persoane de sex opus. La final, când fiecare şi-a definit preferinţele, se pot vedea. Însă niciunul nu poate afla care a fost reacţia celuilalt la aprinderea luminii. Aşa că punctul final e întâlnirea la lumina zilei. Celălalt îşi poate lua bagajele să plece, sau poate veni la întâlnire, caz în care cei doi vor rămâne împreună', ne spune ea.
În ce o priveşte, Andreea crede parţial în conceptul de dragoste oarbă'. Poate fi doar la început, în prima parte a relaţiei, când emoţiile acoperă raţiunea. Dar, pe termen lung, intervin o mulţime de alte lucruri!'.

.

(Citiţi textul integral în revistă)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare