; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu prezintă, de azi, Regina cumpărăturilor

Andreea Raicu prezintă “Regina cumpărăturilor”

23 September 2013

Andreea Raicu prezintă, de azi, Regina cumpărăturilorAndreea Raicu se întoarce de luni, 23 septembrie, pe micile ecrane în calitate de gazdă show-ului de la Prima TV, Regina cumpărăturilor',  un format internaţional care s-a bucurat de succes în ţări precum Franţa şi Germania.

Îmi pare bine că, prin intermediul aceste emisiuni, atât invitatele, cât şi femeile care doresc să îşi îmbunătăţească stilul au ocazia să afle cât mai multe detalii depre diverse dress code- uri, alegerea hainelor în funcţie de forma corpului sau tendinţe. Sunt bucuroasă să pot continua ceea ce fac în cadrul comunităţii www.andreearaicu.ro şi sper să văd din ce în ce mai multe femei îmbrăcate cu gust şi personalitate', a declarat Andreea Raicu.

În fiecare săptămână, în cadrul emisiunii (care e difuzată de luni până vineri de la ora 16.00), cinci femei vor concura pentru titlul de Regina cumpărăturilor' şi pentru premiul pus în joc. Acestea vor trebui să aleagă hainele şi accesoriile în funcţie de personalitate, buget şi tema fiecărei ediţii.

Începând cu 30 septembrie, Andreea va mai prezenta, tot la Prima, şi emisiunea Mi-s de la ţară'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare