; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu o caută pe Regina cumpărăturilor

Andreea Raicu lansează conferinţele “Trăieşte frumos!”

08 May 2014

Din 28 mai, Andreea Raicu dă startul conferintelor “Trăieşte frumos!”, prin intermediul cărora îşi doreşte să ajute femeile să îşi găsească adevărata cale în viaţă, să fie încrezătoare în ele, puternice, proactive, să îşi accepte calităţile şi defectele şi să devină mai împlinite.

La prima întâlnire îi va fi alături Dana-Maria Andrei, Executive Coach & Fondator si Partener Resonance Consulting, iar împreună vor vorbi despre ce înseamnă să trăieşti frumos.

Andreea Raicu

Participantele vor discuta despre ce poţi face tu cu tine ca să fii mai fericit, mai în formă şi mai pregătit pentru ce îţi oferă viaţa.

Seria de conferinte se adresează femeilor:

– care îşi doresc să trăiască frumos, care vor să evolueze pe toate planurile (personal, profesional, spiritual)
– care vor să se cunoască mai bine.
– celor care sunt nemulţumite de viaţa lor
– care au nevoie să-şi îndeplinească visele şi să-şi crească încrederea în ele însele.
– care înţeleg că este important să vrei mai mult de la viaţă, dar că primul pas este să vrei mai mult de la tine.
– care vor să fie mai pregătite pentru mâine', fie că mâinele' oferă un challenge profesional, personal, de sănătate.

Conferinţa va avea loc 28 mai 2013, ora 18.30 la Librăria Bastilia (Bucuresti, Piaţa Romană nr. 5.). Intrarea este gratuită, dar este obligatorie înscrierea la adresa de email [email protected], până la data de 25 mai inclusiv. Locurile sunt limitate!

 

Dintre subiectele care vor fi discutate la întâlnirile “Trăieşte frumos!”:

Poster conferinta Trăieşte frumos

Ce înseamnă să trăim frumos? Să aflăm cine suntem cu adevărat! Cine suntem noi în spatele măştilor create de condiţionările părinţilor, bunicilor, societăţii.

Sunteţi în relaţii care vă fac nefericite? În joburi care nu vă mai plac? În prietenii de conjunctură? De ce? Doar pentru că trebuie să fiţi măritate? Pentru că nu puteţi pleca pur şi simplu de la un job care nu vă mai place?

Cum să ai grijă de corpul tău. Să îl tratezi cu blândeţe, să nu îl înfometezi, să nu îl chinui, să îl respecţi.

Cum să ai grijă de înfăţişarea ta, de felul în care te îmbraci, îţi aranjezi părul şi machiajul în funcţie de personalitatea ta şi NU de modă.

Cum să ai grijă de alimentaţia ta. Cei mai buni nutriţionişti îţi vor spune care sunt tehnicile prin care poţi să ai silueta perfectă fără să te înfometezi.

Cum să ai grijă de mintea ta cu cele mai bune metode de meditaţie.

Cum te porţi cu un om pe care îl iubeşti? Să ai grijă de tine înseamnă să ai grijă de omul pe care îl iubeşti cel mai mult din viaţa ta.

 

Cine este Dana-Maria Andrei?

Dana-Maria Andrei

Dana-Maria Andrei (Executive Coach & Fondator si Partener Resonance Consulting) are mai mult de zece ani experienta in pozitii de conducere, care au condus la acumularea unei vaste experiente cat si dezvoltarea unei pasiuni pentru comunicare, leadership, prezenta profesionala. Maria este un promotor convins al ideii ca succesul vine din abordarea calitatii in detrimentul cantitatii, atat in business cat si in viata personala. Experienta ei imbina atat viata guvernamentala, unde a lucrat in domeniile relatii internatinoale si integrare europeana si ulterior a condus activiitatea de relatii internationale, cat si viata corporatista in top management de companie multinational, unde a condus mai multe activitati de postprivatizare, restructurare, rebranding, comunicare interna, branding, PR si negociere, in calitate de Director Comunicare si HR in CEZ Romania.

Experienta a fost completata de specializari la nivelul cel mai inalt:

  • Master in Comunicare – Universitatea Bucuresti
  • Dana-Maria este singurul trainer din Romania care a obtinut, in Toronto, certificarea Corporate Class Inc in Executive presence & business etiquette'**
  • In SUA a obtinut diploma recunoscuta international de coach, teacher & speaker in leadership development at John Maxwell Group.'
  • Scoala de Vara – Scoala Internationala de Protocol si Diplomatie Bruxelles
  • Scoala de Coaching Metasysteme Alain Cardon

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare