; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu caută copii cu talent și potențial

08 February 2012

Andreea Raicu va prezenta la Prima TV, din primăvară, alături de Dan Finţescu, noua emisiune M-a făcut mama artist'. Acum vedeta de la Prima se află cu echipa emisiunii la preselecţiile din ţară.

Ce fel de concurenţi căutaţi la preselecţii?

Ne interesează să descoperim tineri cu potenţial, tineri care îşi pot face din muzică un drum solid în viaţă. Iar pentru aceasta sunt esenţiale povestea lor de viaţă, caracterul şi educaţia lor. Nu întâmplător emisiunea se numeşte „M-a făcut mama artist' şi nu întâmplător le cerem să vină la preselecţii şi în emisiune împreună cu mamele lor.

Ce se va întâmpla după preselecţii?

Concurenţii selecţionaţi vor veni într-un cantonament la Bucureşti împreună cu mamele lor. Aici este cheia emisiunii, pentru că este prima dată când într-un show muzical este implicat direct un membru al familiei. Concurentul şi mama trebuie să convingă telespectatorii că fac o echipă redutabilă. Formatul emisiunii este dezvoltat în paralel şi în Statele Unite, unul dintre susţinătorii lui fiind Scooter Braun, impresarul celebrului cântăreţ Justin Bieber.

Faci echipă cu Dan Fințescu. Cum vă veţi împărţi atribuţiile?

Rolurile noastre sunt foarte bine definite. Rolul meu este să îi susţin pe concurenţi, să fiu aproape de ei şi să intemediez relaţia lor cu vedetele şi cu mamele. Dan are un rol mai… delicat. El se va ocupa în special de mame.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare