Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu face portretul bărbatului ideal. Ce calități trebuie să aibă cel care-i va fi alături

Andreea Raicu face portretul bărbatului ideal. Ce calități trebuie să aibă cel care-i va fi alături
11

de Cristina Țapu,

Andreea Raicu are 46 de ani și o viață împlinită și linitită. Fosta prezentatoare știe foarte bine care îi sunt dorințele și nu mai este dispusă să-și sacrifice liniștea de dragul unei relații de cuplu. Iată ce așteptări are frumoasa vedetă de la o posibilă relație!

Andreea Raicu face portretul bărbatului ideal

La vârsta de 46 de ani, Andreea Raicu reflectă asupra înțelepciunii câștigate de-a lungul timpului și își exprimă convingerea că un partener nu ar trebui să fie doar o soluție pentru singurătate.

„Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație și un partener, însă nu sunt dispusă să-mi sacrific propria identitate pentru a menține o relație, mai ales acum, când m-am regăsit pe mine însămi. Îmi doresc o relație bazată pe dorință, nu pe necesitate sau lipsuri interioare”, a declarat Andreea Raicu, în mediul online.

andreea-raicu-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ea a învățat din experiențele trecute că o relație sănătoasă nu poate fi construită pe nevoia de a alunga izolarea, ci pe o bază solidă și respect reciproc. Raicu a evoluat dincolo de perioada în care făcea alegeri greșite în dragoste și acum valorifică lecțiile învățate pentru a naviga mai înțelept prin experiențele pe care le trăiește.

Andreea Raicu își exprimă dorința de a-și construi o familie, dar nu simte neapărat nevoia să se grăbească în acest proces doar pentru a se conforma normelor sociale. Ea a dezvăluit că una dintre cele mai prețioase învățăminte pe care le-a căpătat în ultima perioadă este să fie împăcată cu propria persoană și să nu caute validarea în exterior.

„Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia. „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile?” Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante” a completat Andreea Raicu.

Andreea Raicu este adepta frumuseții naturale

Frumoasa vedetă a dezvăluit că a renunțat la ideea de a-și micșora buzele când a împlinit vârsta majoratului, considerând că ar trebui să se bucure de aspectul său natural și să se accepte așa cum s-a născut.

De altfel, Andreea Raicu a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, subliniind că singura procedură pe care a încercat-o a fost injectarea cu acid hialuronic în zona în care apar riduri între sprâncene. Aceasta a avut loc în perioada în care activa în televiziune, când luminozitatea puternică a camerelor o determina să își încrunte fruntea în mod frecvent.

Sursă foto: Instagram Andreea Raicu

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton