; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu, escapadă aniversară în Toscana.

Andreea Raicu, escapadă aniversară în Toscana. Cine i-a fost alături

19 July 2021

Andreea Raicu a avut parte de un weekend de basm! La finalul săptămânii vedeta a aniversat 44 de ani într-un cadru de poveste la Toscana!

Andreea Raicu a dorit să își sărbătoreacă ziua de naștere într-un peisaj de poveste special pentru cele 44 de primăveri pe care le-a aniversat duminică, 18 iulie. Andreea Raicu, care a dezvăluit recent că ar putea să aibă un copil în curând, a ales să petreacă în compania celor mai bune prietene într-una dintre destinațiile sale preferate: Toscana, Italia 

Toate detaliile au fost bine puse la punct, iar prietenele Andreei Raicu au avut grijă să o surprindă pe vedetă în fiecare moment.  
 

Andreea Raicu a împlinit 44 de ani 

Suprizele au început încă sâmbătă seară! La miezul nopții prietenele Andreei au surprins-o cu o prăjitură specială și o lumânare pentru ca vedeta să-și poată pune o primă dorință la aniversarea sa. Acestea i-au cântat la muți ani Andreei, în italiană, iar vedeta a fost vizibil emoționată de surpriza primită din partea prietenlor sale.

 Vezi galeria foto >

Andreea Raicu a primit însă o mulțime de urări de la vedetele din România printre ele s-au nu,ărat Mihaela Rădulescu sau Iulia Vântur:

„La mulți ani, femeie specială! Să fii iubită!', a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. „La mulți ani, draga mea Andreea Raicu. Să ai o călătorie minunată, cu oameni buni, alături de care să trăiești cele mai frumoase, memorabile experiențe. Să fii iubită, să iubești și să te bucuri de fiecare clipă', a transmis și Iulia Vântur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare