Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu, detalii neștiute despre lupta cu depresia. „Nu numai că eram nefericită, eram distrusă”

Andreea Raicu, detalii neștiute despre lupta cu depresia. „Nu numai că eram nefericită, eram distrusă”
8

de Roxana Mirea,

Andreea Raicu, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia. În cadrul podcastului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, ea a vorbit despre puterea pe care a avut-o pentru a-și putea reveni.

Andreea Raicu, despre lupta cu depresia

Andreea Raicu a vorbit despre cum au afectat-o provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții. A existat un moment în viața ei când deținea tot ce avea nevoie să fie fericită, dar ea se simțea distrusă. Andreea Raicu a spus cum a reușit să câștige lupta cu depresia.

Eu am o anduranță foarte mare pentru că am fost crescută cu ideea că tu poți, ești în stare, dacă nu poți, ești o incapabilă și o să râdă toată lumea de tine, drept pentru care am câștigat, am căpătat o anduranță fantastică la absolut orice. La oboseală, la stres, la absolut orice”, a spus Andreea Raicu în podcastul Fain&Simplu, potrivit cancan.ro.

Andreea-Raicu-detalii-nestiute-despre-lupta-cu-depresia.-„Nu-numai-ca-eram-nefericita-eram-distrusa-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Am ținut și la schimbare și la lucrurile cu care nu eram confortabilă și viața a venit și a zis: „ia o depresie!”Nu e nicio problemă, o rezolv. „Ia-o și mai puternic!”. Nicio problemă, pot! Până când m-a doborât. Începi să-ți pui întrebări, dacă ești o persoană introspectă, dacă ai curiozitate și vrei să ieși de acolo, ai așa un „drive” de a merge mai departe, ceea ce cred că noi toți îl avem, doar că, probabil, circumstanțele în cate suntem nu ne ajută foarte tare.

Am avut acest „drive” să înțeleg de ce Dumnezeului am tot ce societatea asta îți spune că ai tot ce ai nevoie ca să fii fericit și eu eram complet nefericită. Nu numai că eram nefericită, eram distrusă. Am început să întreb și să caut și, în momentul în care începi să cauți (rezolvări, n.r.), bineînțeles că găsești”, a adăugat Andreea Raicu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton