; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu și Dan Fințescu sunt gata de show

22 March 2012

Emisiunea-concurs „M-a făcut mama artist', pe care Andreea Raicu o va prezenta începând de astăzi alături de Dan Fințescu, va prezenta povestea din spatele unui artist în devenire. Vorbim despre primul show în care mamele au un rol rol important în construirea succesului pentru copiii lor.

Unsprezece tineri vor intra în concurs, iar prestațiile lor vor avea parte de jurizare din partea Corinei Bud, Elenei Gheorghe, Dan Teodorescu și ConnectR. Vedetele vor da note și vor trimite la baraj concurenții clasați pe ultimele două locuri.

Cei 11 tineri vor locui în cantonamente special create pentru ei și vor fi antrenați de Alexandra Ungureanu.

„Este o ipostază nouă pentru mine. Îmi doresc să-I ajut să descopere acel ceva special, care să-I ajute să iasă în evidență ca artiști', a spus Alexandra.

Primul episod, care va fi difuzat joi, 22 martie, de la ora 20.30, pe Prima TV, va pune accentual pe preselecțiile organizate în orașele care reprezintă provinciile istorice: Iași pentru Moldova, Cluj pentru Transilvania și București pentru Muntenia.

Dacă vreți să îi cunoașteți pe concurenții de la „M-a făcut mama artist', dar și pe mamele lor, nu lipsiți din fața televizoarelor joi, 22 martie, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare