; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu a lansat o revistă online care îi poartă numele

26 October 2011

După lansarea DVD-ului Stylepedia şi a aplicaţiei Facebook Stilist Personal, vedeta Prima TV prezintă un nou proiect: www.andreearaicu.ro, o revistă lifestyle online.

Modă, frumuseţe sau sănătate sunt doar câteva dintre subiectele abordate de Andreea şi echipa redacţională. Revista a fost inițial disponibilă doar pentru fanii de pe pagina personală de Facebook a Andreei Raicu.

Cele două lucruri care diferențiază noul website de cele deja existente pe piața on-line românească sunt, pe de o parte, abordarea personalizată a subiectelor – acestea sunt inspirate de experiențele Andreei și ale echipei sale – iar pe de altă parte accentul pe interactivitatea cu publicul cititor.

Toţi paşii pe care i-am făcut încă de la începuturile carierei m-au condus către această direcţie. www.andreearaicu.ro vorbeşte despre valorile mele pe care le-am câştigat în urma tuturor experienţelor prin care am trecut.(…)Obiectivul nostru este ca această revistă să ajungă în top 10 website-uri de referintă în domeniul lifestyle feminin.', spune Andreea Raicu, care prezintă în prezent emisiunea „Miss fata de la țară', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare