Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Raicu a fost protagonista unui pictorial nud. A pozat mai îndrăzneț ca oricând

Andreea Raicu a fost protagonista unui pictorial nud. A pozat mai îndrăzneț ca oricând
12

de Cristina Țapu,

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, este o femeie curajoasă, asumată și foarte îndrăzneață atunci când vine vorba despre pictoriale lipsite de inhibiții. Recent, Andreea Raicu a participat la un shooting foto nud și a decis să distribuie imaginile în mediul online.

Andreea Raicu a fost protagonista unui pictorial nud

Andreea Raicu este adepta unui stil de viață sănătos, are o dietă echilibrată și stă departe de consumul de alcool. În plus, nu lipsește de la sala de sport și practică meditația. Toate eforturile sale dau roade, căci la 46 de ani arată impecabil și ar putea defila pe orice podium de modă.

andreea-raicu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vedeta a participat la un shooting foto nud și a distribuit imaginile conturile personale ale rețelelor de socializare, acolo unde a primit mii de aprecieri din partea fanilor. Ea a vorbit despre acceptarea de sine și reconcilierea cu propriul corp, evidențiind că frumusețea provine în primul rând din echilibrul interior.

Ce operații estetice are Andreea Raicu

Frumoasa vedetă a dezvăluit că a renunțat la ideea de a-și micșora buzele când a împlinit vârsta majoratului, considerând că ar trebui să se bucure de aspectul său natural și să se accepte așa cum s-a născut.

De altfel, Andreea Raicu a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, subliniind că singura procedură pe care a încercat-o a fost injectarea cu acid hialuronic în zona în care apar riduri între sprâncene. Aceasta a avut loc în perioada în care activa în televiziune, când luminozitatea puternică a camerelor o determina să își încrunte fruntea în mod frecvent.

andreea raicuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Ea a subliniat că trucurile la care recurge pentru a preveni vizibilitatea ridurilor includ un somn corespunzător, hidratare, o alimentație sănătoasă și practicarea meditației.

În afara carierei sale media, Andreea Raicu este cunoscută și pentru implicarea în proiecte caritabile și activități care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat. De altfel, Andreea se afișează adesea în mediul online fără a purta machiaj excesiv.

Sursă foto: Instagram Andreea Raicu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton