; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea raducan

Andreea Răducan a născut. Sportiva a devenit mămică pentru a doua oară

19 September 2019

Andreea Răducan, care la finele lunii va împlini vârsta de 30 de ani, a născut un băiețel perfect sănătos. Gimnasta a născut prin operație de cezariană și bebelușul a primit nota 10. 

Sportiva și soțul său, Daniel-Filip Tandreu, mai au o fetiță, care împlinește doi anișori peste câteva zile, pe nume Amira Sophia. Dacă fetița are un nume mai exotic (Amira este un nume oriental care înseamnă prințesă), pentru băiețel proaspeții părinți au ale două nume românești puternice, ambele de sfinți: Andrei Filip.
Andreea Răducan a născut luna trecută, dar a preferat să țină păstreze emoția momentului în familie și nu să o facă publică:

Am născut pe 21 august și îl cheamă Andrei Filip. A avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la Federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu', – a declarat Andreea Răducan pentru cancan.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Happy birthday to my handsome husband! ❤️ #love #family #grateful #happiness

A post shared by Andreea Raducan (@andreearaducanofficial) on


Andreea Răducan s-a retras din activitatea sportivă în 2002, iar în 2016, Andreea Răducan și Daniel Tandreu s-au căsătorit civil, un an mai târziu devenind părinți pentru prima dată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare