; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea_Nicolae1

Andreea Nicolae este noua prezentatoare a emisiunii “Secrete de stil”

13 November 2015

Sezonul rece aduce schimbări în echipa Secrete de stil', difuzată în fiecare duminică, de la ora 10.00, la Prima TV.

[Not a valid template]

Începând din această săptămână, show-ul difuzat de Prima TV va fi prezentat de Andreea Nicolae. Tânăra de 27 de ani este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București, secția română-franceză iar, în prezent, este elevă a Școlii de Televiziune Tudor Vornicu.

Andreea adoră să călătorească și iubește animalele, motiv pentru care se ocupă de un adăpost de câini. Cele mai mari pasiuni ale Andreei sunt cărțile și dulciurile.

„Citesc ori de câte ori am timp, iar cartea mea preferată este «Neranțula», de Panait Istrati. Mă implic activ în diverse acțiuni caritabile și am organizat târguri de produse organice, pentru că cred că trebuie să avem un stil de viață cât mai sănătos. Faptul că ador dulciurile m-a determinat să-mi deschid un laborator de cofetărie, în care am îmbinat gusturile copilăriei cu produse exclusiviste', a declarat Andreea.

Secrete de stil' se află la cel de-al cinicilea sezon. Emisiunea de tip lifestyle-magazine oferă informații complete și diverse, nu numai pentru publicul feminin, ci și pentru cel masculin, abordând subiecte din sănătate, modă, frumusețe, sport și nu numai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare