Homepage  / Vedete româneşti

Ce familie frumoasă are Andreea Marinescu! Știrista de la PRO TV, poze rare cu soțul și cei doi băieți

Ce familie frumoasă are Andreea Marinescu! Știrista de la PRO TV, poze rare cu soțul și cei doi băieți
11

de Redactia Tvmania,

De mai bine de 10 ani o vedem la pupitrul știrilor PRO TV, dar și pe teren. Andreea Marinescu, jurnalista cu ochi ca safirele, și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, dar din când în când mai apare în online alături de soțul ei și de cei doi copii. Iată ce familie frumoasă are Andreea Marinescu!

I-a unit meseria, el fiind polițist, iar ea, reporter. S-au întâlnit pe teren, s-au plăcut, iar acum au o familie superbă. Andreea Marinescu (42 de ani) și comisarul Adi Tiulescu s-au căsătorit în 2018, la scurt timp după ce au devenit părinții unui băiețel, Marc Armin.

Andreea mai are un băiat mare, dintr-o relație anterioară, pe Vladimir, acum în vârstă de 13 ani.

În așteptarea Untold, Andreea Marinescu a publicat în mediul online un mesaj pentru organizatorii festivalului, precum și mai multe imagini alături de soțul ei. Pentru noi @untoldfestival e parte dintr-o experienta unica, dintr-o poveste altfel trăită de fiecare data cu o intensitate surprinzătoare, @untoldfestival e dans , prietenie , e stare de bine , e iubire!

Doua saptamani pana la @untoldfestival și suntem siguri ca @ioanachereji, @edy.chereji, @radulesku și toata echipa vor face și anul asta sa fie cea mai intensă experienta de festival de la noi … și nu numai !!! We love u !!! We love @untoldfestival!”, a scris Andreea, pe contul personal de Instagram.

Andreea Marinescu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Totodată, Andreea a publicat acum o vreme, pe Instagram, o serie de imagini cu familia ei, alături de o serie de sfaturi pentru mămici, legat de răcelile de sezon. Vladimir a depășit-o deja în înălțime, iar Armin este un băiețel simpatic, care seamănă tare mult cu tatăl lui.

andreea-marinescu-si-sotul-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

Andreea Marinescu, despre soțul ei polițist: „Adi a cântat într-o trupă”

Într-un interviu pentru TV Mania, știrista de la PRO TV oferea detalii de familie, soțul ei fiind o persoană extrem de discretă, prin prisma meseriei. Cine ar fi crezut că Adi Tiulescu este și un artist, nu doar un criminalist care rezolvă cazuri pe muchie de cuțit.

„Soţul meu este ofiţer la Serviciul Omoruri. L-am văzut, e adevărat, prima oară la Poliţie, la un caz…  şi o singură dată l-am zărit la o crimă, dar efectiv să lucrăm în acelaşi timp la acelaşi caz nu s-a întâmplat. Cumva, după ce am devenit un cuplu, am evitat, tocmai ca să nu fie nimic interpretat greşit.

Adi a cântat într-o trupă, acum dezvoltă un proiect personal pe partea de compoziţie. Îmi place mult muzica lui, îmi place ce face şi iubesc să îl văd cum cântă, acasă, la chitară. Abia aştept să pornească proiectul la care lucrează acum. Cât despre mine, cred că e suficient un artist per familie… nu am voce pentru cântat nici măcar în baie, la duş. De curând am răspuns unei provocări alături de colegii de la Ştirile Pro TV şi am cântat împreună cu Horia Brenciu, Mihai Dedu, Lavinia, Amalia, Magda şi Diana la Protevelion. Cred că a fost suficient”, ne povestea Andreea.

Citește și: Andreea Marinescu, „polițistul bun” de acasă. Cum se împarte vedeta Pro TV  între știri și familie

Citește și: Lavinia Petrea, aniversare în familie! Prezentatoarea Știrilor Pro TV va împlini 41 de ani. „O să îmi iau câteva zile de vacanță”. EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 10 ani după ce a plecat de la Pro TV. E foarte mulțumită de afacerea ei

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton