; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Andreea Marinescu: Crăciunul a fost de poveste

08 January 2013

De Crăciun, prezentatoarea Ştirilor Pro TV  i-a cumpărat băieţelului ei, Vladimir, un set de tobe.

„Crăciunul a fost de poveste… sau de povestit, după caz', mărturiseşte foarte încântată Andreea Marinescu, una dintre colegele de pupitru ale lui Mihai Dedu la Ştirile ProTv de la ora 7:00.

De orice se poate spune că a avut parte prezentatoarea, numai de linişte nu! Asta pentru că băieţelul ei, Vladimir, a primit de la Moş Crăciun un set de tobe, de care s-a bucurat nespus şi la care exersează cât e ziua de lungă.

„Îmi doream de câţiva ani să mergem să facem Crăciunul acasă la părinţii mei şi anul asta aşa a fost. Crăciunul acasă a fost exact aşa cum visam, cu multă veselie, cu mama care numai nu s-a dat peste cap să fie gata toate pregătirile când ajungem noi, cu tata – omul meu de suflet, care s-a asigurat parcă în fiecare minut că fata lui zâmbeşte', a povestit emoţionată Andreea.

„A fost tare frumos, am mâncat o mulţime de bunătăţi, am râs mult cu bunica mea, iar Vladimir a fost extrem de mulţumit că oriunde mergea în vizită mai găsea câte un cadou lăsat de Moş Crăciun', a încheiat vedeta Pro TV.

1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare