Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Marinescu a dezvăluit că a reușit să slăbească, în doar trei luni, aproape 20 de kilograme. Ce a determinat-o să-și schimbe regimul alimentar?
„Am reușit ceea ce nu am reușit cu nicio cură de slăbire până acum. Uite că am ars imediat… Eu am 1,70 m înălțime și 76-77 de kilograme. Acum am tot 1,70 m înălțime, nu s-a schimbat nimic. Și am 56-57 de kilograme. Ajunsesem să nu-mi mai placă deloc de mine, să nu mă simt bine în pielea mea… Mâncam mult și de toate. Și dulciuri, și fast-food, și la ore nepotrivite, și în cantități foarte mari. Am făcut niște analize și colesterolul ieșise rău de tot. Aveam și probleme de sănătate. S-a schimbat stilul de viață”, a povestit prezentatoarea Știrilor Pro TV de dimineață în emisiunea „La Măruță”.
„Acum, când trec pe lângă oglindă, nu mă mai enervez, transmit altă energie. Înainte mâncam numai prostii. Merdenele, pateuri, gogoși. Acum, dimineața am grijă să beau cafeaua sau ceaiul. Un iaurt cu miere și cu nuci. Și la masa de prânz niște proteine, legume.
Am schimbat total. Cu ceva tot gustos, nu am schimbat cu ceva ce nu are gust. Aici mi-a dat mie Carmen Barcan ideea că pot să fac treaba asta. Mi-a zis că nu o să mănânc prostii, o să mănânc gustos, să-mi placă. Are niște rețete foarte bune”, a continuat Andreea Marinescu.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7
Cum a reușit Andreea Marinescu să respecte dieta
Tot în emisiunea lui Măruță, prezentatoarea Știrilor Pro TV de dimineață a devăluit și cum a reușit să facă față provocărilor acestei diete. Andreea a mărturisit că, deși i-a fost greu să se abțină de la a mânca în primele două săptămâni, până la urmă, dieta i-a reușit: „În primele două săptămâni a fost greu. Problema la mine e că am crescut într-o familie cu mâncare tradițională românească. Ne plăcea să mâncăm mici, sarmale, slănină… Dar, pentru că am vorbit cu Carmen Barcan și despre aspectele astea, avem grijă, ca după zilele în care mâncăm cu bun-simț, să fie un echilibru. A fost un proces”.
Cel mai mult a ajutat-o faptul că meniul a fost conceput în funcție de dorințele ei, a limitat cantitățile și a respectat orele de masă.
Foto: Instagram
Citește și: