; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marinescu a devenit mamă pentru a doua oară

FOTO. Andreea Marinescu a devenit mamă pentru a doua oară. Vezi prima poză cu bebelușul!

05 April 2017

Andreea Marinescu, colega lui Mihai Dedu și a Laviniei Petrea de la pupitrul Știrilor Pro TV de dimineață, a devenit mamă pentru a două oară.

Săptămâna aceasta, Andreea l-a întâmpinat în familia sa pe Marc Armin. Vedeta Pro TV mai are un băiețel, pe Vladimir, în vârstă de 7 ani.

Am născut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferențiar profesor doctor Nicolae Suciu și echipa lui de oameni profesioniști au avut grijă ca atât eu, cât și micuțul meu să avem toată atenția și grija de care am avut nevoie. Nașterea a fost foarte ușoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băiețel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine și a avut 3 kilograme la naștere. A primit nota 10 atât de la medici, cât și de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc și îi spune numai adorabilul meu'.', a spus Andreea.

Ce urări a primit Andreea de la colegii de la Pro TV

Colegii din platoul Știrilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea și i-au făcut câteva urări micuțului Marc.

Andreea Marinescu, Mihai Dedu, Lavinia Petrea

Lavinia Petrea, care este și ea proaspătă mămică, a spus despre Andreea că:

Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băiețel perfect și nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoși. O iubesc și o îmbrățișez tare, tare!'.

Mihai Dedu a spus:

Mi-a trimis mesaj la puțin timp după ce s-a întâmplat. Am văzut și sărmăluța și chiar am făcut o glumă: am emoții de zici că e al meu. Mă bucur tare, tare pentru amândoi și mă bucur și mai mult că s-a terminat cu bine! Mă bucur pentru copil, pentru mămica, pentru ei ca familie! Andreea are acum de tras, are 3 băieți la ușă pentru că merită :))'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare