; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin vrea să revină la tv… în Spania

20 November 2012

Fosta vedetă TVR s-a dedicat aproape exclusiv în ultimii ani proiectelor caritabile, aşa că până şi ea a fost surprinsă să primească o ofertă TV care s-o intereseze. Mai mult, e vorba de o propunere din străinătate, (în Spania, potrivit Ring).

Televiziunea e acum pentru mine un instrument util pentru a aduce la cunoştinţa oamenilor informaţii despre felul în care se pot implica în cauze în care eu cred cu convingere'. Aşa îşi descrie Andreea Marin Bănică relaţia cu micul ecran în ultimii ani.

Cu toate astea, se pare că încă mai poate fi convinsă să revină la prima dragoste. Surprinzător, am o ofertă foarte interesantă din străinătate acum, formatul îmi place, urmează să călătoresc într-acolo la invitaţia producătorului, să intrăm în detalii', ne-a dezvăluit ea.

Mai mult, există o coincidenţă interesantă în spatele surprinzătoarei propuneri. Mi s-a părut inedit ca un producător din afara ţării să mă caute după atâta vreme, ţinându-mă minte din imagini pe care le-a văzut întâmplător în ţara sa cu ani în urmă. Ce să zic, viaţa e imprevizibilă', ne-a povestit Andreea zâmbind.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare