; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea marin emisiune 32

Andreea Marin vorbește acasă cu soțul ei și în limba turcă

19 January 2016

Miercuri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, la Te pui cu blondele?', Andreea Marin mărturisește că a făcut cursuri de turcă însă, deocamdată, nu are curajul să se exprime în această limbă.

andreea-marin-emisiune-32

Am început să înțeleg limba turcă, am făcut și niște cursuri, dar îmi este greu să o vorbesc, n-am încă acest curaj. Este o limbă dificilă', spune Andreea Marin, referitor la limba maternă a soțului ei, Tuncay Ozturk.

Cu toate astea, realizatoarea de televiziune mărturisește că acasă vorbește, din când în când, cu soțul ei și în limba turcă. De asemenea, acesta urmărește zilnic televiziunea turcă, la care se uită în special la știri și la meciurile de fotbal.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_261115_Blonde_0059

Ce va povesti Andreea Marin despre familia soțului ei, care i-a vizitat curând, la București, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului Te pui cu blondele?'. Alături de ea, de aceeași parte a baricadei în confruntarea cu cele 50 de blonde, se va afla Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces direct'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare