; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin: „Trezește România” începe pe 1 iunie

10 May 2012

Pentru campania „Trezeşte România!', care va fi difuzată de postul Realitatea TV, începând din 1 iunie, Andreea Marin Bănică pregăteşte o primă întâlnire uimitoare, în inima junglei africane. Un medic din Mediaş, al cărui nume şi a cărui poveste le veţi afla pe 1 iunie, e doar unul dintre românii care vor fi prezentați în cadrul campaniei.

„Într-o perioadă în care media pune accent pe tot ce se întâmplă negativ în ţara asta, e timpul să aşezăm valoarea acolo unde îi e locul. Numai oamenii cu atitudini pozitive pot scoate România din stagnarea în care se află. Echipa „Trezeşte România' a plecat în căutarea acestor oameni. Iar primul meu drum va fi în Ciad', a spus Andreea Marin Bănică.

Cine este primul invitat al campaniei

După ce a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, în  2003, şi a strâns suficienţi bani pentru medicamente si instrumente, un stomatolog din Mediaş a decis să îşi împlinească un vis: să ajute oamenii din zonele defavorizate ale lumii.

Ca să economisească bani, pe care i-ar putea folosi pentru  medicamente, si pentru a putea traversa mai repede distanţele dintre  sate, medicul şi-a luat licenţă de pilot. În felul acesta, ajunge mai  repede la cei care au urgent nevoie de el.  Stomatologul a ajuns în Ciad, de câteva zile, iar Andreea îl va întâlni în inima Africii, pe 11 mai.

„M-am întrebat de ce a ales să îşi practice meseria în cele mai  îndepărtate colţuri ale lumii, condus de un altruism fără limite. Răspunsul lui a fost simplu: “pentru că acolo locuiesc aceşti oameni lipsiţi de ajutor”, spune Andreea Marin Bănică.

„Sunt curioasă să văd ce se petrece în locul ales de el, aflat în jungla din Ciad. Vreau să înţeleg cum reuşeste să îi facă pe oamenii ăştia, de la capătul lumii, din mijlocul sălbăticiei, să aibă încredere în el, să se lase pe mâna lui, să creadă că el este capabil să le rezolve problemele medicale', a mai spus vedeta tv.

Credit foto: Alex Gâlmeanu

Citește și:

Mihaela Rădulescu va fi colegă de post cu Andreea Marin!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare