; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin și Ștefan Bănică merg diseară la „Sinteza Zilei”

04 October 2011

Andreea Marin Bănică și Ștefan Bănică sunt invitații din această seară ai lui Mihai Gâdea, la „Sinteza Zilei'. Cei doi vin să vorbească despre viața lor împreună, în contextul în care presa a început să speculeze că ar avea o relație complicată, în care ar fi implicată și o presupusă amantă a artistului.

Andreea Marin a luat poziție încă de ieri, în timpul emisiunii „Acces direct', de la Antena 1, când a ținut să explice fotografiile publicate într-un cotidian, scrie EVZ.ro.

Imaginile care îl înfățișează pe soțul fostei prezentatoare tv alături de o altă femeie nu au stârnit un scandal în interiorul familiei Bănică, după cum probabil că vor explica în această seară Andreea și Ștefan.

Andreea Marin a clarificat, și ieri, situația și a povestit, în direct, că „blonda misterioasă' este nimeni alta decât stilista soțului ei, dar și o prietenă a familiei lor.

„Dacă n-ar fi ridicolă, ar fi chiar hazlie situația', a spus Andreea Marin în timpul unei intervenții în cadrul emisiunii „Happy Hour', la Pro TV.

„Nu presa de scandal ne-a adus împreună și nu ea ne va despărți', a mai spus vedeta. „Ea e o fată care face haine extraordinare și nu trăiește din a apărea la TV', a mai spus Marin despre femeia de la care a pornit întregul scandal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare