Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin și fiica ei au strălucit pe aceeași scenă, chiar de ziua lui Ștefan Bănică. Și-au asortat ținutele elegante

Andreea Marin și fiica ei au strălucit pe aceeași scenă, chiar de ziua lui Ștefan Bănică. Și-au asortat ținutele elegante
9

de Redactia Tvmania,

Miercuri, 18 octombrie, a fost o zi importantă pentru fiica adolescentă a Andreei Marin. La nici 16 ani, Violeta a fost vedeta unei gale care premiază performanța și excelența, unde a urcat pe aceeași scenă alături de celebra ei mamă. Tot în ziua respectivă, tatăl ei, Ștefan Bănică, și-a aniversat ziua de naștere.

Fiica Andreei Marin pășește, cu pași repezi și siguri, pe urmele mamei sale. În ultimii ani, Violeta a făcut acțiuni de voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți, așa că a venit momentul să i se recunoască meritele. Miercuri seara, în cadrul Galei Performanței & Excelenței, eveniment găzduit de un centru de evenimente din Otopeni, adolescenta a fost premiată pentru implicarea ei.

Andreea Marin și fiica ei, superbe la o gală la care au fost premiate

Tot un premiu important a primit și mama ei, Andreea Marin, pentru conceptul multimedia, evenimentele și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility. Momentul în care Violeta și Andreea au urcat pe scenă, pentru a-și primi diplomele și trofeele, a fost unul special. Emoțiile au fost vizibile la amândouă.

andreea-marin-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea la Gala Performanței și Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi! Mulțumim pentru ținutele create pentru noi pentru această seară, Eli Lăslean”, a fost mesajul Andreei Marin, pe Instagram, acolo unde a publicat și o serie de imagini de la gală.

Mama și fiica și-au asortat ținutele și au oferit o lecție de stil și eleganță. Au purtat rochii negre, create de designerul Eli Lăslean, care le-a pus în valoare feminitatea. „Onorată să fiu aleasă pentru a îmbrăca femei atât de valoroase! Felicitări pentru premii și mai ales pentru tot ceea ce sunteți, Andreea și Violeta”, a fost și mesajul creatoarei de modă Eli Lăslean.

Nu poate trece neobservat faptul că fix în acea zi Ștefan Bănică și-a sărbătorit ziua de naștere. Fostul soț al Andreei Marin și tatăl Violetei a împlinit vârsta de 56 de ani, iar copiii lui au ținut să-i spună „la mulți ani” și în mediul online. „La mulți ani legendei Ștefan Bănică, te iubesc”, a fost mesajul Violetei. „La mulți ani”, a scris și Radu Ștefan, fiul cel mare al artistului, lângă o fotografie cu el și tatăl lui.

Citește și: De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre Violeta

Citește și: Andreea Marin a spus ce studii are, de fapt. De ce și-ar dori ca fiica ei să îi calce pe urme

Citește și: Andreea Marin, imagini rare împreună cu fiica ei, Violeta: „Suntem legate de mama mea, înger în cer”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton