; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin şi fetiţa ei au pozat în prinţese Disney

Andreea Marin şi fetiţa ei au pozat în prinţese Disney

01 May 2013

Disney lansează sâmbătă, pe 11 mai, la ora 10.00, “Sofia Întâi”. Cu prilejul lansării noului serial, Andreea Marin şi fiica ei, Violeta, au îmbrăcat rochii de prinţese pentru o şedinţă foto specială.

Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea “Sofia Întâi” este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copiii preşcolari.

Andreea Marin şi fiica sa s-au îmbrăcat ca două zâne. Iată pozele!

seb_5856a

Picture 1 of 9

Poveştile prezentate în “Sofia Întâi” au loc în lumea de vis a micuţei Sofia, care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber si James. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

Sofia a trăit o viaţa normală până când mama sa se marită cu regele Roland. Cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învaţă că nu este deloc greu să arăţi ca o prinţesă, însă a te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învăţat, pentru că vine din suflet.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare