; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Marin

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu își doresc să devină părinți. Ce reacție a avut Violeta, fiica prezentatoarei

06 July 2021

Andreea Marin este o femeie împlinită și, de mai bine de patru ani și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu.

Relația de iubire trăită de Andreea Marin este pe drumul cel bun, cei doi având o relație stabilă. Se pare că acum, Prezentatoarea TV este pregătită să devină din nou mamă, astfel cum a dezvăluit vedeta pentru postul de televiziune Antena Stars. Andreea Marin a dezvăluit și ce reacție are Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică, despre posibilitatea de a avea încă o surioară sau un frățior din partea mamei ei:

„De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment', a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni tv.

 Vezi galeria foto >

„Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă', pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine', a continuat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare